03 / 05 / 2024

İzmirli yatırımcılar KKTC gayrimenkul sektörü

İzmirli yatırımcılar KKTC gayrimenkul sektörü

BM gözetimindeki Kıbrıs müzakereleri İsviçre'de devam ederken İzmirli yatırımcılar, KKTC gayrimenkul sektörüne gözünü dikti. Dünyanın en güvenli ülkeleri sıralamasında ilk beş içinde yer alan KKTC'de yatırım fırsatlarının anlatıldığı İzmir toplantısı iş dünyasından büyük ilgi gördü.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Gayrimenkul yatırımcıları Kıbrıs’ı keşfetti!

Turizmde öne çıkan KKTC, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. Türkiye, Mısır, İsrail, Lübnan gibi komşularına kıyasla konut fiyatlarının daha düşük olması, adayı cazip hale getiriyor.

Türk yatırımcıların yeni hedefi KKTC gayrimenkul pazarı!

KKTC gayrimenkul piyasası, son dönemde dikkat çeken modern projeleri ve yatırım modelleri ile öne çıkıyor. Kıbrıs, Türkiye’deki yatırımcılar için yeni fırsatlar sağlıyor.

Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcıları Maraş'a yöneldi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin Kapalı Maraş’ın açılması için çalışmalara başlaması Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcılarını bölgeye yöneltti.

Evonomi'den Türk yatırımcılara KKTC’de konut fırsatı!

Bayyurt Şirketler Topluluğu iştiraklerinden olan Evnomi, KKTC’de Türk gayrimenkul yatırımcıları için özel fırsatlar yaratıyor. Evonomi, Türk yatırımcılar için getirisi yüksek bir yol haritası hazırladı.

İzmirli yatırımcılar, KKTC gayrimenkul sektörüne göz dikti!

BM gözetimindeki Kıbrıs müzakereleri İsviçre'de devam ederken İzmirli yatırımcılar, KKTC gayrimenkul sektörüne gözünü dikti. Dünyanın en güvenli ülkeleri sıralamasında ilk beş içinde yer alan KKTC'de yatırım fırsatlarının anlatıldığı İzmir toplantısı iş dünyasından büyük ilgi gördü.

Turizm ve Yatırımcılar Derneği'nden Lefkoşa'ya daimi temsilcilik!

TÜRKİYE Turizm ve Yatırımcılar Derneği (TTYD) KKTC’de yatırımı bulunan ya da yatırım yapmak isteyen iş insanlarının karşılaştıkları zorlukları aşmak ve Ada turizmini canlandırmak amacıyla atağa kalktı...

Ali Nuhoğlu: Arap yatırımcıların gözü Fikirtepe'de!

Ali Nuhoğlu, yabancı yatırımcının Fikirtepe’de elinde para dolu çantayla gezen yabancı yatırımcılar olduğunu belirtirken, Hızır Selioğlu da “Rakamlar yakında Bağdat Caddesi’ ni geçecek" diye konuştu...

İzmir'deki 7 alan turizm yatırımcılarına açıldı!

İzmir’de girişimciler için çok cazip 7 yer turizm yatırımcılarına açıldı. İlde yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların en geç 8 Ağustos 2014 tarihine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı’na müracaat etmeleri gerekiyor

Crown Palace Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı!

Babacan Yapı'nın ingiliz ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek projelendirdiği Crown Palace. Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı. Projenin yüzde 40'ının henüz lansmana çıkmadan yatırımcılar tarafından satın alındığı öğrenildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul projeleri Palladium AVM’de yatırımcılar ile buluşacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul'daki Nidakule Ataşehir Kuzey ve Nidapark Beşiktaş projelerini 15 Temmuza kadar, uygun fiyatlar ve ödeme planlan ile Ataşehir'deki Palladium AVM'de yatırımcıları ile buluşturuyor.

Tacettin Özden yeniden Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı oldu!

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği'nin (KODER) genel kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Olağan genel kurul sonucu Korumar Otel Genel Müdürü ve Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden yeniden başkanlığa seçildi.

Kerem Bilge: Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA) Başkanı Kerem BİLGE, yabancı yatırımcıya konut satışının istenilen seviyeye gelmemesinin birkaç nedeni bulunduğunu belirtti. Bilge, 'Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar' dedi.

İzmirli yatırımcılar KKTC gayrimenkul sektörü Haberi

İzmirli yatırımcılar KKTC gayrimenkul sektörü

BM gözetimindeki Kıbrıs müzakereleri İsviçre'de devam ederken İzmirli yatırımcılar, KKTC gayrimenkul sektörüne gözünü dikti. Dünyanın en güvenli ülkeleri sıralamasında ilk beş içinde yer alan KKTC'de yatırım fırsatlarının anlatıldığı İzmir toplantısı iş dünyasından büyük ilgi gördü. Binax Gayrimenkul Türkiye tarafından düzenlenen toplantıda aralarında belediye başkanları, birlik ve oda başkanlarının da olduğu İzmirli yatırımcılar, KKTC'deki fırsatlar hakkında bilgilendirildi. İnşaat sektöründe hem fînansal hem de teknolojik olarak yüksek rekabet gücüne sahip uluslararası kuruluş GTR Development tarafından KKTC'nin İskele bölgesinde inşaa edilen 2 bin konuttan oluşan Renaissance Residence'ın ilk etabı dün İzmir'de tanıtıldı. 


Renaissance Residence'in satış pazarlama sürecini yürüten Binax Gayrimenkul KKTC Ortağı Özbek Dedekorkut, kriz ortamlarında dahi en güvenli liman özelliğini kaybetmeyen sektörün yavru vatanda da zirvede olduğunu söyledi. Dedekorkut, "Ada'da iki kesim...