03 / 05 / 2024

İzmit Antik Pubın yerine yapılan inşaat kaçak mı

İzmit Antik Pubın yerine yapılan inşaat kaçak mı

MHP'li Nazif Tannur, ihaleye verildikten sonra yıkılan, İzmit Marina Vapur iskelesi yanında bulunan Antik Pub'ın yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu iddia etti.

TOKİ'den İzmit'e tam 711 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen TOKİ İzmit projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte İzmit TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Halk Bankası İzmit Şube binasının değeri ne kadar?

Türkiye Halk Bankası A.Ş. İzmit Şube binasının piyasa değeri 19 milyon 500 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 10 bin TL olarak belirlendi. 

Bodrum'da Pedasa Antik Kenti'ndeki 170 dönümlük arazi 35 milyona satılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pedasa Antik Kenti'nin bir bölümünü de içine alan 170 dönümlük arazinin hissedarları tarafından 35 milyona satışa çıkarıldı.

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Perre Antik Kenti sınırlarında kalan 12 evin yıkım çalışmaları başladı!

 Adıyaman'ın Örenli mahallesinde yer alan ve Perre Antik Kenti sınırlarını içerisinde kalan 12 evin yıkımı başladı.

Adana Tepebağ'da binalar restore edilecek!

Adana Valisi Süleyman Elban, Antik Tepebağ'ın ruhunun yüksek yeni binalarda olmadığını, şehrin yeniden konumlandırılması gerektiğini söyledi. Elban, Tepebağ'da "Bir plana ve bir felsefeye uygun restore edilmesi ve cephe iyileştirilmesi yapılması gerekiyor" dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu hızla tamamlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu’nun önemli bir bölümünü oluşturan Sevindikli – İzmit Kavşakları'nın geçici olarak hizmete açılacağını açıkladı. 

İzmit Erenler'e yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Erenler Mahallesi ve İzmit Erenlerspor Klubü’nün spor tesisi ihtiyacının giderilmesi için düğmeye bastı. 

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

TMSF, Baranlı Gıda'nın İzmit'teki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin İzmit'teki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Efes Antik Kanal'ın ihalesi 19 Ekim'de!

İzmir'de hayata geçirilecek Efes Antik Kanal projesinin ilk etap ihalesi 19 Ekim'de yapılacak. Bakanlık proje hazırlığını tamamladı..

Aydın Afrodisias Antik Kenti UNESCO yolunda!

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz, Çankırı'da komisyonla ilgili bilgiler verdi. Oğuz, "ıslık dili"nin, Hıdırellez'in ve Aydın'daki Afrodisias Antik Kenti'nin UNESCO'ya aday olduğunu söyledi.

İzmit Antik Pubın yerine yapılan inşaat kaçak mı Haberi

İzmit Antik Pubın yerine yapılan inşaat kaçak mı

MHP'li Nazif Tannur, ihaleye verildikten sonra yıkılan, İzmit Marina Vapur iskelesi yanında bulunan Antik Pub'ın yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu iddia etti. 


"Antik Pub yerine kaçak gecekondu" 


MHP'li Nazif Tannur, İzmit Marina'da ihaleye verildikten sonra yıkılan Antik Pub'un yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu söyleyerek, "Antik Pub yerine seçimkondu yapılıyor" dedi. MHP'li Nazif Tannur ihaleye verildikten sonra yıkılan, İzmit Marina Vapur iskelesi yanında bulunan Antik Pub'ın yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu iddia etti. Tannur açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yan kuruluşu Seka Park A.Ş.'ye ait olan Antik Pub ihaleye çıkarıldı. İhaleyi 15.400 TL veren AKP İl Başkan Yardımcısı Mehmet İspirlioğlu kazandı. Bina yıkılarak yerine mevcut kafe binası projelerine aykırı yapı ruhsatsız, kanunsuz ve usulsüz kaçak inşaat 'seçimkondu' inşaatı yapılıyor. 


YAPILAN...