17 / 05 / 2024

izmit belediyesi çok amaçlı salon

izmit belediyesi çok amaçlı salon

İzmit Belediyesi'nden bir çok amaçlı salon da Akpınar TOKİ konutlarında bulunan Fatma Seher İlköğretim Okulu'na kazandırıldı. Salonun açılış törenine İzmit Kaymakamı Osman Kaymak ta katıldı..

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ucuza lokanta açıyor! İşte ilk adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuza faydalanması için Kent Lokantaları açıyor. Kent lokantalarının ilk adresi Çapa olacak.

İzmit Belediyesi 28 adet daire satıyor! 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 28 daireyi 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İzmit Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 30 konut!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 30 konutu 11 milyon 943 bin 335 TL'ye satıyor...

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmit Belediyesi'nden 14.9 milyon TL'ye satılık 30 konut!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 30 konutu 14 milyon 870 bin 3 TL'ye satıyor...

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

İzmit Belediyesi'nden 46.5 milyon TL'ye satılık 115 daire!

İzmit Belediye Başkanlığı tarafından Kocaeli ili İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan 115 daire 46 milyon 560 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

izmit belediyesi çok amaçlı salon Haberi

izmit belediyesi çok amaçlı salon

İzmit Belediyesi'nden bir çok amaçlı salon da Akpınar TOKİ konutlarında bulunan Fatma Seher İlköğretim Okulu'na kazandırıldı. 


Çok amaçlı salonun açılışı için düzenlenen törene İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Okutan, okul müdürü Yalçın İlgün, okul aile birliği başkanı Sevinç Ayçiçek, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından anasınıfı öğrencilerinin gösterisi yapıldı. Daha sonra konuşmalara geçildi. Okul müdürü Yalçın İlgün, Başkan Doğan'a teşekkür ederek böyle güzel bir salona kavuşmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. 

İzmit Kaymakamı Osman Kaymak konuşmasında göreve yeni başladığını hatırlatarak" Bu işler sadece Milli Eğitim'den beklenerek yapılmaz. Diğer kişi ve kurumların da desteği şart. İzmit Belediye Başkanımızın eğitime verdiği katkıya ne kadar...