03 / 05 / 2024

Fatma Seher İlköğretim Okulu'nda çok amaçlı salon açılışı yapıldı!

Fatma Seher İlköğretim Okulu'nda çok amaçlı salon açılışı yapıldı!

İzmit Belediyesi'nden bir çok amaçlı salon da Akpınar TOKİ konutlarında bulunan Fatma Seher İlköğretim Okulu'na kazandırıldı. Salonun açılış törenine İzmit Kaymakamı Osman Kaymak ta katıldı..



İzmit Belediyesi'nden bir çok amaçlı salon da Akpınar  TOKİ  konutlarında bulunan Fatma Seher İlköğretim Okulu'na kazandırıldı. 


Çok amaçlı salonun açılışı için düzenlenen törene İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Okutan, okul müdürü Yalçın İlgün, okul aile birliği başkanı Sevinç Ayçiçek, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından anasınıfı öğrencilerinin gösterisi yapıldı. Daha sonra konuşmalara geçildi. Okul müdürü Yalçın İlgün, Başkan Doğan'a teşekkür ederek böyle güzel bir salona kavuşmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. 

İzmit Kaymakamı Osman Kaymak konuşmasında göreve yeni başladığını hatırlatarak" Bu işler sadece Milli Eğitim'den beklenerek yapılmaz. Diğer kişi ve kurumların da desteği şart. İzmit Belediye Başkanımızın eğitime verdiği katkıya ne kadar teşekkür etsek azdır. Belediye Başkanımız Doğan gibilerin sayısı ne kadar çok olursa çocuklarımızın geleceği de o kadar parlak olacaktır" dedi. 


Derince Ekspres



Geri Dön