03 / 05 / 2024

izmit Bilgievi

izmit Bilgievi

İzmit Serdar Mahallesi’nde açılışı yapılan KO-MEK’in 44. kurs merkezi hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açtı. Serdar Bilgievi açılışı öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisiyle çocuklar gönüllerince eğlenerek, dans etti.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

İzmit'teki Emekli Evleri 5 yıldızlı otel konforunda!

izmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla hizmete sokulan ve Türkiye'ye örnek olan emekli evlerinden en az 5 bin kişinin yararlandığı öğrenildi.

Kandıra KO-MEK ve Bilgievi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da KOMEK ve Bilgievi binası inşa ediyor. Bin 260 metrekare kullanım alanına sahip olacak yapı KO-MEK kursları ve Bilgievi bir arada olacak.

İzmit TOKİ Konutları'na yeni yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, izmit ilçesi TOKİ Konutları orman köy yolu yapımıyla ilgili ihale açtı. İhale, TOKİ Konutları'na 1.45 kilometrelik asfalt ve beton yol yapımını içeriyor.

İzmit'e iki yeni yol açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi izmit'in batısında iki yeni imar yolunu açma çalışmalarında işin sonuna geldi. Büyükşehir Belediyesinin Derince bölgesinde açtığı iki yeni yol, trafiğin en sorunlu olduğu bölgeleri nispeten rahatlatacak.

İzmit Serdar Mahallesi’ne KOMEK ve Bilgievi açıldı!

İzmit Serdar Mahallesi’nde açılışı yapılan KO-MEK’in 44. kurs merkezi hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açtı. Serdar Bilgievi açılışı öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisiyle çocuklar gönüllerince eğlenerek, dans etti.

İzmit Gölkaypark'ta zam yok!

Dünyanın dört bir yanındaki 290’ a yakın su kayak merkezlerinin en moderni olan İzmit Belediyesi’ne ait Gölkaypark’ tan yılda yaklaşık 20 bin kişinin yararlandığı öğrenildi...

İzmit'te alışveriş merkezinin çatısına vinç kolu düştü!

Sanayi Mahallesi'nde inşaat halindeki binanın kazık çakma işinde çalışan vincin kolu henüz belirlenemeyen nedenle bitişikteki alışveriş merkezinin çatısına devrildi. Mağaza yetkilileri, onarım için konfeksiyon bölümünü müşterilerine kapattı.

İzmit Bekirpaşa'da 7 katlı otoparkın inşaatı başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy mahallesine 58 bin 400 metrekare inşaat alanını kapsayan 7 katlı kapalı Pazar yeri ve katlı otopark inşa ediyor...

İzmit Körfezi geçiş köprüsü ankraj cıvatalarını Berdan Cıvata A.Ş üretti!

Avrupa'nın en uzun 2 ' nci asma köprüsü olan İzmir Körfezi geçiş köprüsünün ayaklarının ankraj cıvataları, Mersin'in Tarsus ilçesinde, Berdan Cıvata A.Ş. tarafından üretildi...

İzmit'te 50 köye 40 bin metrekare parke taşı döşenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit'in 50 köyüne 40 bin metrekare parke düzenlenmesi yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında İzmit ve köylerinde bozulmuş yollar düzenlenecek.

Newjoy İzmit'te şube açtı!

Çocuk ve genç mobilyasının tanınmış markalarından New Joy'un Türkiye genelindeki 25. şubesi dün İzmit'te açıldı. Açılışa yönetim kurulu başkanı Birol Öner,satış koordinatörü Sinan Karabaş,firma yetkilileri Cüneyt Üzer ve Murat Taşyürek de katıldı.

izmit Bilgievi Haberi

izmit Bilgievi

İzmit Serdar Mahallesi’nde açılışı yapılan KO-MEK’in 44. kurs merkezi hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açtı. Düzenlenen törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Serdar ve Yenidoğan Mahalleleri sakinleri katıldı. Serdar Bilgievi açılışı öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisiyle çocuklar gönüllerince eğlenerek, dans etti.




KO-MEK HAYATA AÇILAN BİR KAPI


Protokol konuşmaları öncesi Serdar Bilgievi öğrencisi Hamza Yalın ve KO-MEK kursiyeri Emine Salman duygularını paylaştı. Körfez Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Hamza Yalın yaptığı konuşmada Serdar Bilgievi’nde aldığı eğitim sayesinde derslerinde başarılı olduğunu ifade ederek Bilgievi öğretmenlerine ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kanser hastalığı sürecinde KO-MEK’te aldığı kurslarla stresle başa çıktığını...