03 / 05 / 2024

İzmit Cedit dönüşüm projesi

İzmit Cedit dönüşüm projesi

Kocaeli’de en büyük kentsel dönüşüm projesi olan İzmit Cedit’te çalışmaların planlandığı şekilde devam ediyor. Projede 1470 adet konut bulunuyor.

İzmit Cedit dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bir süre önce Cedit Mahallesi’nde açılışını yaptığı Kentsel Dönüşüm İrtibat Bürosu’nu ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Cedit'te kentsel dönüşüm için yüzde 95 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yüzde 95 uzlaşma oranı sağlandı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için yüzde 90 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cedit'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesinde yüzde 90'ı aşan uzlaşma sağlandı.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm ihalesine bir erteleme daha!

Kocaeli'de yılan hikayesine dönen Cedit kentsel dönüşüm ihalesi yeniden ertelendi. 6 Eylül'de yapılması planlanan ihale 14 Eylül'e ertelendi. 

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için yüzde 67 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde 851 hak sahibi anlaşma sağladı. 

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesine ikinci erteleme!

Kocaeli'de hayata geçirilecek olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesine bir erteleme kararı daha alındı. Projenin ihalesi 6 Eylül'e ertelendi.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

İzmit Cedit dönüşüm projesi Haberi

İzmit Cedit dönüşüm projesi

Kocaeli’de en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının yapılacağı İzmit Cedit’te çalışmaların planlandığı şekilde devam ettiği açıklandı.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, kentsel dönüş ile ilgili proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmit Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla hayata geçiriliyor. İzmit Belediyesi’nin verdiği bilgilere göre, Cedit Mahallesi’nde hak sahipleriyle yapılan görüşmelerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın istediği çoğunluk kriterine de ulaşıldı. Yetkililer, hak sahipleriyle görüşmelerin Belsa 8. Kattaki Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde yapıldığını söyleyerek, “Bölgede yaşayan herkesin projeye katılması ve memnuniyeti bizim için çok önemli. Şimdiye kadar yapılan görüşmeler istenildiği şekilde gitmektedir. Görüşmelerde nakit bedel karşılığında mutabakata varılan hak sahiplerine TOKİ tarafından nakit ödemeler yapılıyor. Ödemeler yapılan hak yapıların boşaltılması ve yıkım sürecine ilişkin tüm iş ve işlemler Belediyemizce en hızlı şekilde yerine getirilmektedir” dedi.

Tasarım Projesine...