04 / 05 / 2024

İzmit Halevi binası restore edilecekmi

İzmit Halevi binası restore edilecekmi

Binlerce İzmitliden imza toplayan kentin sevilen ismi Hüseyin Erol, Halkevi binasının restore edilmesini ve Atatürk Heykeli önündeki otoparkın kaldırılmasını istedi. Erol imzalarla birlikte yetkili makamlara başvuru yaptı.

Halk Bankası İzmit Şube binasının değeri ne kadar?

Türkiye Halk Bankası A.Ş. İzmit Şube binasının piyasa değeri 19 milyon 500 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 10 bin TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

İzmit'teki Telekom eski binası kamulaştırılacak mı?

İzmit Belediyesi Mart dönemi meclis toplantısında Kuruçeşme’de Telekom’un boş olan binasının kamulaştırılıp yerine katlı otopark yapılmasıyla ilgili madde görüşüldü.

TÜGVA İzmit İlçe Şube binası açıldı!

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı İzmit İlçe Şube binası hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da katıldı.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'ndaki eski binası yıkılıyor!

Ünlü baklavacı ve kafe restoran zinciri Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'nda 10 yıl hizmet verdiği eski binası kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor.

Kocaeli İzmit Huzurevi yıkılıp yeniden yapılacak!

1976 yılında hizmete açılan İzmit Turgut Mahallesi Bağlar Sokak No:42 adresinde İzmit Huzurevi binası yıkılıp yeniden inşa edilecek.

İzmit'teki adliye ve sağlık binası yıkıldı!

İzmit Belediyesi'nin Tarih Koridoru Projesi'nin onemli bir ayağı olan Av Köşkü'nün arka kısmında kalan eski Adliye binasının yıkımına başlandı.

İzmit Belediyesi Çukurbağ Hizmet Binası'nın yenileme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi’nin Çukurbağ Mahallesinde bulunan hizmet binasının yenilenmesiyle ilgili açılan ihaleye 4 firma katıldı. Zemin ile birlikte 3 katlı olan ve İZMEK kurslarının yer aldığı hizmet binasının yaklaşık maliyeti 85 bin 707 lira olarak belirlendi.

Kocaeli Türk Telekom binası yıkımına başlandı!

Tramvay projesi kapsamında İzmit’te başlayan ilk yıkım çalışması olan Türk Telekom binasında yıkımın büyük bir kısmı bitti

İzmit Durhasan hizmet binası yenileniyor!

İzmit Belediyesi tarafından Durhasan’daki hizmet binası elden geçiriliyor. Belediyenin Etüt ve Proje Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 3 katlı bina komple bakım ve onarımdan geçiriliyor.

İzmit Halevi binası restore edilecekmi Haberi

İzmit Halevi binası restore edilecekmi

Binlerce İzmitliden imza toplayan kentin sevilen ismi Hüseyin Erol, Halkevi binasının restore edilmesini ve Atatürk Heykeli önündeki otoparkın kaldırılmasını istedi. Erol imzalarla birlikte yetkili makamlara başvuru yaptı


İzmit’in sevilen isimlerinden Hüseyin Erol, kentin önemli figürleri olan İzmit Halkevi binası ve Atatürk Heykeli önündeki tören alanı ile ilgili alkışlanacak bir çalışmaya imza attı. Halkevi binasının restore edilmesini, Atatürk Heykeli önündeki tören alanında yer alan otoparkın da kaldırılarak alanın kullanışlı hale getirilmesini talep eden Erol, binlerce İzmitliden imza topladı. İmzalarla birlikte yetkili makamlara başvuran Hüseyin Erol, süreci takip edeceklerini açıkladı.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ

Hüseyin Erol ve İzmitliler tarafından imzalanın ortak dilekçede şu ifadeler yer aldı: “Aşağıda imzası bulunan bu kentin yaşayanları olarak bizler; cumhuriyet tarihimizin, kentimizdeki anıtsal yapılarından biri olan ve çeşitli sebepler ile günümüzde...