03 / 05 / 2024

İzmit Hatipköy 500 yapı yıkıldı

İzmit Hatipköy 500 yapı yıkıldı

İzmit Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında bulunan eski yapıların yıkım çalışması devam ediyor. Hatipköy'de 2 katlı bir yapının yıkımını gerçekleştiren yetkililer, "Geçen 5 yıl içinde 500 den fazla harabe yapının yıkımı yapıldı" dedi.

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

Düzce Bal Köy 500 dönüm alana kurulacak!

Düzce'nin Yığılca ilçesinde bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak Bal Köy'de organik bal üretimi yapılacak.

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

İzmit'te bir ayda 116 adet iskan ruhsatı verildi!

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden verilen bilgilere göre; İzmit’te yıkılan riskli yapıların yerine depreme dayanıklı yeni yapılar inşa ediliyor.

Buca Şirinyer Parkı'na yine itiraz var!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin 81 bin metrekarelik cazibe alanı yalatmak için hazırladığı Şirinyer Parkı Projesi'ne imkan sağlayan ancak 2012 yılında yargı kararıyla iptal edilen imar planlan revize edildi. Yeni planlara Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası yine itiraz etti

Tahir Büyükakın: Spora destek olmaya devam edeceğiz!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Doğantepe futbol sahasını inceledi. Büyükakın, “Spora destek olmaya devam edeceğiz” dedi

İzmit Büyükşehir'den yeni yol!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yeni bir yol oluşturuyor. İlk etapta sathi kaplama olarak düzenlenecek caddede kaldırım imalatları tamamlanacak.

Cengiz Sarıbay, İzmit'teki dayanıksız binalara karşı uyardı!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 17 Ağustos depremi sonrası hasarlı evler konusuna dikkat çeken Sarıbay, "İzmit'te 3.500'e yakın mezar ev bulunuyor" açıklaması yaptı.

Sefa Sirmen iki şirketi için iflas erteleme istedi!

İzmit Büyükşehir Belediyesi eski başkanı M. Sefa Sirmen, çocukları ve eşi ile ortak olduğu iki şirketi için iflas erteleme istedi. Mahkeme, şirketlere tedbir kararı verdi faaliyetlerin denetimi için kayyum atadı.

İzmit Hatipköy 500 yapı yıkıldı Haberi

İzmit Hatipköy 500 yapı yıkıldı

İzmit Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında bulunan eski yapıların yıkım çalışması devam ediyor. İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiple, Kuruçeşme Hatipköy’de 2 katlı bir yapının yıkımı yapıldı. Yapının yıkım kararının belediye encümeni tarafından alındığını söyleyen yetkililer, “Kullanım ömrü tamamlanmış harabe yapıların yıkımı iş makineleri yardımıyla yapıldı. Geçen 5 yıl içinde 500 den fazla harabe yapının yıkımı yapıldı. Önümüzdeki yıl da 200 den fazla benzer yapının yıkımı yapılacaktır”...