29 / 04 / 2024

İzmit İçkale turizm merkezi

İzmit İçkale turizm merkezi

İzmit İçkale'nin Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapılıyor. İçkale'de yapılacak olan merkezin koruma imar planı değiştirildi.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Mirai Turizm Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirai Turizm Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kale ve Mehmet Elitaşlı ortaklığıyla kuruldu.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ömer Faruk Ataş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Örtaş Turizm İnşaat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örtaş Turizm İnşaat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nalan Kale imzasıyla kuruldu.

İzmit İçkale'de turizm ve ticaret merkezi yapılıyor!

İzmit İçkale'nin Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapılıyor. İçkale'de yapılacak olan merkezin koruma imar planı değiştirildi.

Kale Uluslar Arası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslar Arası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi, Çetin Ergin Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Eyüp, A.Köy Şehirlerarası Otobüs Terminali Güzeltepe Mahallesi'nde açıldı.

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Tamer Çınar Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi'nde açıldı.

Diyarbakır İçkale Müze Kompleksi açıldı!

Diyarbakır'da restorasyonu ve çevre düzenlemesi tamamlanan tarihi İçkale Müze Kompleksinin açılış töreni Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Vali Hüseyin Aksoy'un katılımıyla gerçekleştirildi.

İzmit'te Turizm Danışma Merkezleri kuruluyor!

İzmit Belediyesi tarafından yapılan girişimler sonucunda turizm danışma merkezleri kuruluyor. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan İzmit’te yıllardır önemli bir eksiklik olan turizm enformasyon merkezi ihtiyacı kısa süre içinde giderilmiş olacak.

İzmit'te turizm alanları yok olacak!

İzmit'te turizm alanları yok olacak. Toplantıya CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Yiğitler Gayrimenkul İnşaat Tarım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitler Gayrimenkul İnşaat Tarım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeki Küçükmandra tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da Çatalca, Kale İçi Mahallesi'nde kuruldu.

Gürsel Turizm'in acı günü! Hasan Adnan Birant vefat etti!

Gürsel Turizm, Gürsel International, İzmit seyahat, Mobisis, Movitek, UTS Şirketlerinin Onursal Başkanı ve Turizm Taşımacıları Derneği üyesi Nam-ı diğer Menderes,Hasan Adnan Birant vefat etti.

İzmit İçkale turizm merkezi Haberi

İzmit İçkale turizm merkezi

İzmit içkale ticaret ve turizme açılıyor. Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapacak olan koruma imar planı değiştirildi 


MECLİSTEN GEÇTİ


Büyükşehir'in geçtiğimiz hafta yapılan meclis toplantısında Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk'taki koruma amaçlı imar planında revizyon yapıldı. Daha önce tarihi bölge olması nedeniyle çivi dahi çakılmayan bölgede yeni plan ile önemli değişikliklere gidildi. 


KADERİ DEĞİŞECEK


Revizyon, İçkale olarak bilmen geniş bir alanın kaderini değiştirecek. Tarihi bölgede yapılacak tescilli ve tescilsiz yapılar; pansiyon, öğrenci yurduna, butik otele, lokantaya, kafeteryaya ye perakende ticari birimler olarak kullanılabilecek. Bölgede hali hazırda 200 tescilli bina bulunuyor. 


KORUYACAĞIZ


Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, 8 bin yıllık geçmişe sahip bu kentin değerlerinin korunarak geleceğe taşınmasında önemli adım atıldığını kaydetti Bölge halkının talebi ile revizyon...