04 / 05 / 2024

İzmit Kabaoğlu şuyulandırma alanları

İzmit Kabaoğlu şuyulandırma alanları

İzmit Belediyesi’nce Kabaoğlu bölgesinde şuyulandırma çalışması yapıldı. Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Kabaoğlu’nda yaklaşık bir yıl önce başlayan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

Kavan Ormanyaka satışta! Yeni proje!

Kavan Ormanyaka projesinde satışlar başladı. Söz konusu proje İzmit'te Kabaoğlu Köylüpazarı mevkiinde inşa ediliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde ön talep süreci başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Kavan Ormanyaka'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar?

Kavan Try 3 projesinde satışlar devam ediyor. Kavan Try 3 konut projesi, İzmit Kabaoğlu'nda Kavan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki, Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

KavanCountry vade farksız 10 taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

KavanCountry projesi, Kocaeli Kabaoğlu'nda yükseliyor. Projede yüzde 50'si peşin, kalanı vade farksız 10 taksit fırsatıyla satışlar başladı. Peki KavanCountry'de konut fiyatları ne kadar? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

İzmit Kabaoğlu şuyulandırma alanları Haberi

İzmit Kabaoğlu şuyulandırma alanları

İzmit Belediyesi tarafından Kabaoğlu bölgesinde 505 hektarlık alanda şuyulandırma çalışması yapıldı.


İzmit Belediyesi’nce Kabaoğlu bölgesinde şuyulandırma çalışması yapıldı. Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Kabaoğlu’nda yaklaşık bir yıl önce başlayan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı.


İTİRAZLAR DEĞERLENDİRİLECEK

Yetkililer, Kabaoğlu Üçtepeler’de 115 hektar, Kabaoğlu Sarıcalar’da 170 hektar, Kabaoğlu merkez de de 119 olmak üzere toplam 404 hektarlık alanda şuyulandırma çalışmasının tamamlandığını ve 27 Temmuz’dan itibaren hak sahiplerinin itirazlarının alınacağını belirterek” Oldukça geniş bir alanı kapsayan çalışmalar sırasında sık sık bölge halkıyla bilgilendirme toplantıları yapmıştık. Şuyulandırma çalışmalarını tamamladık. Vatandaşlar son durum hakkında müdürlüğümüze gelerek bilgi alabilirler. Yapılacak itirazlar da değerlendirildikten sonra şuyulandırma kesin şeklini alacaktır" dediler.


Özgür...