20 / 05 / 2024

İzmit karakolu

İzmit karakolu

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için taşınma kararı aldı.

Tarihi Divanhane Karakolu binası meclis gündeminde!

İstanbul Kasımpaşa'da bulunan tarihi Divanhane Karakolu binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mahir Polat'tan tarihi Divanhane Karakolu binasının yıkılmasına tepki!

İstanbul’un önemli bir tarihi mirası, Koruma Kurulu onaylı yol genişletme çalışması sebebiyle yok oluyor. Kasımpaşa'da yer alan ve Sultan Abdulaziz dönemine ait bir yapı olan Divanhane Eski Karakolu'nun yıkım kararı tüm çabalara rağmen engellenemedi.

İngiltere'de eski polis karakolu müzeye dönüşüyor!

İngiltere’de polis karakolu ve mahkemeden müzeye dönüştürülen Bow Street Polis Müzesi 2021'de hizmete açılacak.

Silivri’ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yapılacak!

İstanbul Valiliği, Silivri'ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yaptırmak için ihale açtı. Yaklaşık 12 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak kompleks içinde yer alacak olan jandarma karakolu kurşun geçirmeyecek şekilde inşa edilecek. 

Burdur 100.Yıl Karakolu taşınıyor!

Burdur Bozkurt Mahallesi (Deprem Evleri)’nde kentsel dönüşüm projesi ile TOKİ konutları yapılması kararının ardından, 100.Yıl Karakolu'nun taşınmasına karar verildi.

İzmit Kuruçeşme Polis Karakolu yeniden açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kuruçeşme Polis Karakolu’nun Cuma günü tekrar açılacağını açıkladı.

Tarihi Eyüpsultan Karakolu restore edildi!

Yüzlerce tarihi karakol içerisinde ayakta kalmayı başaran bu karakollardan biri olan Tarihi Eyüpsultan Karakolu restore ediliyor.

Altındağ'da yeni polis karakolu binası inşa ediliyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından önemli bir yatırım daha hayata geçiriliyor. Belediye, Zübeyde Hanım Mahallesi’nde polis karakolu inşa ediyor.

Osmangazi Çarşı Karakolu hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme çalışmalarının ardından Fomara’daki eski İl Emniyet Müdürlüğü binasının giriş katına taşınan Çarşı Polis Karakolu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı törenle açıldı

Gaziantep Düztepe Karakolu'nun inşaatı tamamlandı!

Gaziantep Düztepe Çamlık Parkı'nın yanındaki Düztepe Karakolu yeni yerine taşınıyor. Yeni hizmet binası Çamlık Parkı'nın içinde yükseliyor.

Düzce Kentpark'a zabıta karakolu inşa edildi!

Düzce Belediyesi tarafından Kent parkı içinde Zabıta karakolu kuruldu. Böylelikle şehir merkezinde üç Zabıta karakolu oldu.

Malatya Çolaklı Jandarma Karakolu cami olacak!

Şuanda atıl vaziyette olan İnönü Üniversitesi’nin bitişiğindeki çolaklı Jandarma Karakolu’nun bulunduğu alanın cami yapılması için İnönü Üniversitesi’nin yer tahsisinde bulunduğu açıklandı.

Pendik Sahil Karakolu inşaatı yükseliyor!

Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Şehit Polis Adil Gözalıcı Polis Karakolu yeniden inşa ediliyor. Karakol, Erol Kaya Caddesi üzerindeki eski yerinin 100 metre yakınında yükselmeye başladı.

İzmit karakolu Haberi

İzmit karakolu

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için kapatıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İzmit'in Kuruçeşme ilçesinde yaklaşık 45 bin kişinin yaşadığı 7 mahalleye hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, SGK'nın 3 yıllık kira talebinin çok yüksek olması nedeniyle taşındı. 

20 yıl önce Kuruçeşme Doğan Mahallesi'nde yer alan İzmit Belediyesi'ne ait binanın zemin katının bir kısmı, karakol olarak kullanılması için emniyet müdürlüğüne tahsis edilmişti. 3 yıl önce İzmit Belediyesi'nin borçlarından ötürü içerisinde karakolun da bulunduğu bina borçlara karşılık olarak SGK'ya devredildi.

AYLIK 5 BİN TL'LİK KİRA BEDELİ

Devir işlemleri tamamlanan ve ardından SGK aylık 5 bin TL kira bedeli ile, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden devredilen merkez için 2015 yılından itibaren 3 yıllık toplu kira bedeli olarak yaklaşık...