21 / 05 / 2024

İzmit Karamürsel Soykırım Parkı

İzmit Karamürsel Soykırım Parkı

İzmit Karamürsel Yesevi Düşünce Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Derneği “Soykırım Anıtı ve Parkı” projesini hayata geçirebilmek için bir kampanya başlatıyor. İmza kampanyasında 8 bin 372 şehide ithafen 8 bin 372 imza toplanması planlanıyor.

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Yunan Çözümü Partisi: Atatürk'ün evini soykırım müzesi yapalım!

Ayasofya'nın ibadete açılması kararından sonra Ege Denizi'nin karşı kıyısından dikkat çeken bir talep geldi. Ultraulusalcı ve aşırı sağcı Yunan Çözümü Partisi, "Selanik'teki Atatürk'ün doğduğu evi soykırım müzesi yapalım" açıklamasında bulundu...

2020 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

2. Ekonomi ve Yatırım Zirvesi'nde konuşan GYODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Gayrimenkul sektöründe de son 6 aydır pek çok yabancı kurumsal yatırımcıyla görüşüyoruz. Bu yabancı yatırımcıyı mutlaka çekmek zorundayız'' dedi.

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Karam Sabah M. Mhmood tarafından kuruldu.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel yüzme havuzunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel yüzme havuzunun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel’e itfaiye müfreze binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e itfaiye müfreze binası inşa ediyor.

Karamürsel’e itfaiye müfreze binası inşa edilecek!

Kentteki yatırımlara son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesine yeni bir müfreze binası inşa edecek.

Karamürsel İhsaniye Barajı'nda sona yaklaşılıyor!

Kocaeli'de inşa edilen Karamürsel İhsaniye Barajı'nın yapımı devam ediyor. Sona yaklaşılan barajın yüksekliği 69 metre, uzunluğu 203 metre olacak.

Akademi Lise Karamürsel Şubesi açılıyor!

Dört katlı binada hizmet verecek olan Akademi Lise Karamürsel Şubesi, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

İsmail Yıldırım kimdir?

Kocaeli Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kimdir? İsmail Yıldırım, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İzmit Karamürsel Soykırım Parkı Haberi

İzmit Karamürsel Soykırım Parkı

Karamürsel’deki Yesevi Düşünce Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Ateş yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: ‘BM (UN) Güvenli Bölge ilan ettiği Srebrenitsa, 11 Temmuz 1995 yılında Ratko Mladiç'e bağlı Sırp birlikleri tarafından işgal edildi.  BM (UN) bünyesindeki Hollanda Birlikleri Komutanı Tom Karremans'ın da şehri Sırplara teslimi ile medeni Avrupa'nın tam ortasında büyük bir dram yaşandı.

8 BİN 372 İMZA


İzleyeceğimiz yol: 7 Temmuz 2016 Pazar günü yetkililerin gösterdiği yerde (yer ile bilgilendirme yapılacaktır) imza kampanyası başlatılacaktır. İmza kampanyasında 8 bin 372 şehide ithafen 8 bin 372 imza toplanması planlanmaktadır. Süreç içerisinde ilçede faaliyet gösteren STK'lar, dernekler, kurum ve kuruluşlar ile irtibata geçilerek destek istenecektir. Bu sayede çalışma kişisel mecradan bütünü kapsayan hale getirilecektir. İmzalar toplandıktan sonra gerekli...