06 / 05 / 2024

izmit kent meydanları

izmit kent meydanları

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentsel dönüşüm hamlesi başlatacaklarını ifade ederek, Efe Petrol ve Halkevi'ndeki dükkanların kamulaştırılmasıyla yeni kentin yeni meydanlara sahip olacağını vurguladı.

Deprem dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tarihi kent meydanlarını tekrar gün yüzüne çıkaracak projeleri ve adımları atıyoruz. Deprem ile ilgili dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Ordu Kabataş yeni sosyal alanına kavuştu!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçirdiği önemli yatırımlarından biri olan kent meydanlarına bir yenisi daha eklendi. İnşaatı tamamlanan Kabataş Kent Meydanı, açılışa hazır hale geldi.

İzmit Kent Meydanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, yapımı ilk defa gerçekleştirilen yarı otomatik kapalı otopark ve kent meydanıyla ilgili bilgiler verdi.

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

Torbalı'nın çehresi kent meydanlarıyla değişiyor!

Torbalı Büyükşehir'in "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 yeni projeyle Torbalı yeni sosyal alanlara kavuştu.

Kent Konut İnşaat'tan İzmit'te 35.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kent Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İzmit Mehmetali Paşa Mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret alanı imarlı arsanın satış bedeli 35 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

İzmit Kent Konutları 5. Etap'a vatandaşlardan tepki!

İzmit Kent Konut 5. Etap asansörlerin bazıları hiç çalışmıyor, bazıları ise arıza vermeye başladı. Sorunu site yönetimine aktaran mağdur vatandaşlar çözüm yerine, ‘Yarın gel aidatını iade edeyim’ gibi cevaplarla karşılaştığını belirtti.

Ordu'ya iki yeni kent meydanı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı. Kent meydanları kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacak.

Ordu İkizce kent meydanına kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın hazırladığı “Kent Meydanları” projesi kapsamında İkizce ilçesine kent meydanı yapılıyor. İlçe halkı, proje kapsamında yapılacak meydan ile birlikte sosyal alanlara kavuşacak.

Kocaeli'deki projeler ne durumda?

Kocaeli'de kent meydanlarının inşaatları yükseliyor. Karamürsel ve Başiskele’de kaba inşaatlar bitme noktasında gelirken, Kartepe’de meydan projesi bitti ve ihale aşamasında geldi. Kandıra’da ise çalışma devam ediyor. İşte projelerdeki son durum;

Gölköy Kent Meydanı açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın 19 ilçe için hazırladığı “Kent Meydanları” projesi ilçelerde adım adım ilerliyor. Ulubey ve Perşembe ilçelerinde tamamlanarak hizmete alınan kent meydanlarında bu kez sıra Gölköy ilçesinde...

Kocaeli Karamürsel'e 5 bin metrekarelik yeni meydan yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesine 5 bin metrekarelik kent meydanı kazandırıyor Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kent meydanları yapmaya devam ediyor.

izmit kent meydanları Haberi

izmit kent meydanları

"Hesap veriyoruz" isimli programla 1 yılını değerlendiren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Yeni bir izmit" yarattıklarını ifade ederek, yeni projelerinden de bahsetti. Kentsel dönüşüm hamlesi başlatacaklarını ifade eden Doğan, Efe Petrol ve Halkevi'ndeki dükkanların kamulaştırılmasıyla yeni kentin yeni meydanlara sahip olacağını vurguladı.


İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, seçilmesinden bu yana geçen bir yıllık sürede yaptıklarını anlatmak için "Hesap veriyoruz" başlıklı bir basın toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Parkı içindeki Cumhuriyet Kafe'de ilk olarak kahvaltı veren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, belediye başkanı olarak izlediği vizyonu ve hayata geçirdiklerini anlatan uzun bir konuşma yaptı. Doğan'ın toplantısına, yerel televizyon ve gazetecilerin temsilcileri tam kadro katıldı. 


ALLAH VE HALK 


Çalışmalarındaki en büyük destekçinin önce Allah, sonra da halk olduğun savunan Nevzat Doğan, görevde olduğu toplam 6 yıl...