05 / 05 / 2024

İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri taşınıyor mu

İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri taşınıyor mu

İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri, fiziki mekanların üretim kapasitesini karşılamaması sebebiyle taşınıyor. Alınan bu kararla, kentsel dönüşümün önü açılacak...

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknofat Makina İmalat İnşaat Nakliye Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Cengiz tarafından kuruldu.

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

 Konteyner evlere depremden sonra yüzde 30 zam geldi! Bir konteyner ev 95 bin liraya çıktı!

Deprem sonrası barınmak için çadıra göre çok daha uygun ve sağlıklı bir çözüm olan konteyner ev fiyatlarına yüzde 30 oranında zam geldiği ortaya çıktı. Peki konteyner ev fiyatları neden arttı? İmalatçılar ne diyor?

Belediye o ilde iki arsa satacak! İmarlı arsa arayan yatırımcılar dikkat!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'de yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 9 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Cvcesan Metal Makina Mühendislik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvcesan Metal Makina Mühendislik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Canakay tarafından kuruldu.

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Oğul tarafından kuruldu.

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Cevizli tarafından kuruldu.

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Berkan Taşdemir ve Mustafa Taşdemir ortaklığında kuruldu.

İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri taşınıyor mu Haberi

İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri taşınıyor mu

Makine imalatçısı 94 firma tarafından kurulan İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri, fiziki mekanların üretim kapasitesini karşıamadığı için taşınma kararı aldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Metin Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmit'teki mevcut sanayi sitesinin 50 yıl öncesinin planlarıyla yapıldığı için şu anki ihtiyacı karşılamadığını ve altyapının yetersiz olduğunu belirtti.

Aktürk, mevcut sanayi sitesinin şehir merkezinde, mahalle arasında ve alışveriş merkezlerinin olduğu bölgede yer aldığına, 100 bin insanın yaşadığı bölgede trafik sorunu da yaşandığına dikkat çekerek, bu sebeple kendi firmasını da sitenin dışına taşıdığını ve kapasitesinin yüzde 40 artığını belirtti. 

Her geçen gün üretimini artıran 94 makine imalatçısı firma olarak kooperatif kurduklarını ve yeni sanayi sitesi için Alikahya Organize Sanayi...