04 / 05 / 2024

İzmit Otogarı ek sefer

İzmit Otogarı ek sefer

İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda...

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Mersin Otogarı'nda fesih işlemi başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Otogarı işletme ihalesini alarak üç yıllık kira sözleşmesi düzenlediği Mersin Şimşek Grup'un sözleşmedeki hükümleri yerine getirmemesi nedeniyle kira sözleşmesinin fesih işlemlerini başlattı

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

Kocaeli Sekapark-Otogar tramvayı için geri sayım!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin seçim öncesi törenle temelini attığı Sekapark-Otogar arasındaki tramvay hattı projesinde kullanılacak, Polonya’da imal edilen rayların imalatının tamamlandığı, İzmit’e getirilmek üzere yola çıkartıldığı öğrenildi.

Kocaeli Otogar-Sekapark tramvay hattı 2017'de bitecek!

İzmit Otogarı ile Sekapark arasında hizmet verecek tramvay hattının ihale protokolü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt AŞ arasında imzalandı.

Kocaeli Devlet Hastanesi ek hizmet binasının temeli atıldı!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Devlet Hastanesi’nin 236 yatak kapasiteli ek binasının temel atma törenin ardından yaptığı açıklamada, “Sağlık turizminin merkezi İzmit olacak” dedi

İzmit Sekapark-Otogar tramvay inşaatı ön yeterlilik ihalesi yapıldı!

KOCAELİ-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sekapark-Otogar arası tramvay hattı inşaat ve elektromekanik işleri danışmanlık hizmeti ön yeterlik ihalesi yapıldı.

Ekşioğlu İnşaat, 2015'te güçlü projelerle yükseliyor!

Yıllardır yaptığı projelerle adından söz ettiren Ekşioğlu İnşaat, güçlü projelerle bu yıl da tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekşioğlu İnşaat'ın yeni gözdesi İzmit Kardelen Evleri ve Düzce Konakları.

İstanbul Esenler Otogarı'nda bayram yoğunluğu!

Kurban Bayramı öncesinde Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluk yaşanıyor. Otobüslerin otogara girmekte zorluk yaşaması nedeniyle seferler gecikmeli yapılıyor. Konulan ek seferlere rağmen biletlerin neredeyse tamamının tükendiği belirtiliyor

İzmit Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor!

İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda...

İstanbul Otogarında bayram yoğunluğu yaşanıyor!

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul otogarında yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Birçok otobüs firmasında biletler tükenirken, yetkililer de ek seferler koymak için çabalıyor...

İzmit Otogarı ek sefer Haberi

İzmit Otogarı ek sefer


İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda ve bayramın ikinci gününe kadar yer yok. Vatandaşların mağdur olmaması için ek seferler düzenleneceğini söyleyen firmalar, bu yoğunluğun bayramdan sonraya kadar devam edeceğini ve vatandaşların dönüş biletlerini şimdiden almaları tavsiye etti.

HERKESİ AİLESİNE GÖTÜRECEĞİZ

Yaşanan yoğunlukla ilgili gazetemize bilgi veren İzmit Şehirlerarası Otobüs İşletmeleri ve Yazıhanecileri Derneği Başkanı Halil Baylam, “Bayram yoğunluğu başladı. Ayın 20’sinden itibaren otobüslerde bütün yerler doluydu ancak özellikle önümüzdeki günlerde bu yoğunluk daha da artacak. Ama vatandaşlarımız telaş etmesinler herkesi bayramda ailesine götüreceğiz” dedi.

EK SEFERLER DÜZNLENİYOR

“Vatandaşlarımız yolda kalarak mağdur olmasın diye ek seferler yapıyoruz” diyen Baylam, “Bu yıl çok...