06 / 05 / 2024

izmit otopark

izmit otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalar sürüyor. Çalışmaların sürdüğü otopark 1060 araç kapasiteli olacak.

İzmit'e 7 katlı pazar yeri ve otopark inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Tesise cumartesi ve de perşembe pazarları da taşınacak.

Kocaeli'ne toplam 7 bin 332 kapasiteli otoparklar yapılacak!

Bir zamanlar trafiğin kilitlendiği İzmit'te 4 bin 946 araçlık otopark yaparak ulaşıma rahat nefes aldıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında da hizmet alanını genişletecek. Kocaeli'ne 7 bin 332 araçlık otopark yapılacak...

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

İzmit Belsa Otoparkı aylık 158 bin TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi’ne ait 860 araçlık Belsa kapalı otoparkı aylığı 168 bin 100 TL’ye kiraya verildi. Emine Zeybek başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde yapılan ihaleye tek firma katıldı.

İzmit Belsa Otopark'ı yeniden ihaleye çıkacak!

Geçtiğimiz Eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen İzmit Belediyesi’ne ait 860 araç kapasiteli otopark 4 Kasım’da yeniden ihaleye çıkıyor.

İzmit Bayraklı Adalet Mahallesi'nde otopark yapılacak!

Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı.

İzmit'in ilk asansörlü otoparkı tamamlandı!

İzmit’teki otopark sorununa çözüm konusunda örnek çalışmalardan olan asansörlü otoparkın inşaatı tamamlandı.Yapımına yaklaşık üç ay önce başlanan lifli (asansörlü) otoparkın yaklaşık 228 bin liraya mal olduğu öğrenildi.

İzmit'teki asansörlü otoparkın inşaatı tamamlandı!

İzmit’teki asansörlü otoparkın inşaatı tamamlandı. Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alabileceği kaydedilirken, kiralamanın üç yıllık ve kira bedelinin de peşin olacağı ifade edildi.

İzmit Katlı Otopark projesi büyük oranda tamamlandı!

İzmit'te otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin,Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otoparkta son çalışmalar yapılıyor.

İzmit Belsa Plaza İş Merkezi’nin otoparkı ruhsatsız mı?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit’te bulunan Belsa Plaza İş Merkezi’nin altında işletilen kapalı otoparkın ruhsatsız işletildiğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklandı.

İzmit Kadıköy otopark ve kapalı pazar yeri binasında sona gelindi!

İzmit Kadıköy mahallesindeki otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

İzmit Belsa otoparkı ihaleye çıkıyor!

İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa Otoparkı ihaleye çıkıyor. İzmit’te en çok kullanılan ve mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa altındaki otoparkın ihale edileceği öğrenildi.

İzmit Bekirpaşa'da inşa edilen otopark tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Bekirpaşa bölgesine inşa edilen 7 katlı otopark tamamlanmak üzere. İnşa çalışmaları hızla devam eden yapıda kaba inşaat tamamlandı, geriye detay işçilik kaldı.

İzmit Katlı Otopark inşaatında sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Bekirpaşa bölgesine inşa edilen 7 katlı otopark tamamlanmak üzere. İnşa çalışmaları hızla devam eden yapıda kaba inşaat tamamlandı, geriye detay işçilik kaldı.

İzmit asansörlü otopark inşaatı ne zaman bitecek?

İzmit Belediyesi, İzmit’teki otopark sorununa çözüm bulmak amacıyla asansörlü otopark inşaatı devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Karabaş mahallesinde yapılan asansörlü otopark yapımını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

izmit otopark Haberi

izmit otopark

7 katlı otoparkın inşaat çalışmaları başladı


Temel uygulama çalışmaları tamamlanan yapıda demir örme işleri devam ediyor. Yapının bir kısmında da zemin kat çalışması yapılıyor. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, cumartesi ve perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor. Tesis 7 kat şeklinde olacak.



1060 ARAÇLIK OTOPARK


Proje ile hem kentteki otopark sıkıntısı giderilecek, hem de vatandaşlara kapalı alanda pazar alışverişi yapma imkanı sunulacak. 7 katlı olarak planlanan tesisin bodrum katında kamyon ve minibüsler için 140 taşıtlık otopark yer alacak. Yapının zemin katında bin 287 metrekare alana sahip 3 işyeri olacak. Tesiste 2, 3,4 ve çatı katlarında ise binek araçlarına ait 920 araçlık otopark yer alacak. 388 pazar tezgahının bulunacağı tesiste balıkçılar için ise 8 adet yer ayrılacak.

Kocaeli Büyükşehir...