05 / 05 / 2024

İzmit pazarı yeni yeri

İzmit pazarı yeni yeri

İzmit Perşembe Pazarı, Doğu Kışla Parkı’ndaki yeni yerine en az 1 buçuk yıl daha taşınmayacak. Pazarın yeni yeri için proje çalışmaları devam ediyor.

Beyaz eşya pazarına yeni marka!

Beyaz eşya sektörüne yeni bir marka daha giriyor. Türkiye pazarında mobilya ve nalburiye çözümleriyle tanınan Alman markası Nisan ayında beyaz eşya ve ankastre ürünlerin lansmanını yapacak

Motorola gümbür gümbür geliyor! Yeni özellik duyuruldu..

Telefon pazarı yeni teknolojilerin öne geçtiği bir pazar haline geldi. Motorola markası da pazarda rekabeti ikiye katlayacak yeni bir telefon özelliğiyle karşımızda.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

İnşaat sektöründe Afrika yeni pazar olacak!

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

Türk inşaat şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu!

Türk yatırımcıların da rotasını değiştirdi. İnşaat gibi alanlarda Türk şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu. 

Yeni AKM'nin temeli Pazar günü atılacak!

İstanbul'un Taksim ilçesinde Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yerine yapılacak olan yeni opera binası için son hazırlıklar tamamlandı. Projede temel atma töreni Pazar günü gerçekleşecek.

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

Türk müteahhitlerin yeni pazarı Sahraaltı Afrika!

Nail Olpak, Türk müteahhitlik sektörünün orta vadede Sahraaltı Afrika’yı yeni hedef pazar olarak belirlemiş gibi göründüğünü söyledi..

Dünya online emlak pazarını sekiz yeni trend şekillendirecek!

4-6 Ekim 2017 tarihlerinde Uluslararası Property Portal Watch Konferansı’na katılan Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, zirvede konuşulan ve dünya online emlak pazarına yön verecek sekiz yeni trendi açıkladı.

Alibeyköy’e yeni pazar alanı ve otopark!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Eyüp Belediyesi, Alibeyköy'de yeni bir pazar alanı ve otopark inşa etti.

İzmir Buca'ya yeni kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, Ufuk Mahallesi'nde yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bölgede hayata geçirilen tramvay ve İzmit’teki yeni trafik düzenlemesine dair açıklamalarda bulundu. Karaosmanoğlu, vatandaşlara metro müjdesi de verdi.

İzmit pazarı yeni yeri Haberi

İzmit pazarı yeni yeri

İzmit Perşembe Pazarı, Doğu Kışla Parkı’ndaki yeni yerine en az 1 buçuk yıl daha taşınmayacak. Pazarın yeni yeri için proje çalışmaları devam ediyor


İzmit’in tarihi pazarı olan Perşembe Pazarı’nın önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca mevcut yerinde kurulmaya devam etmesi bekleniyor. Daha önce, pazarın alanın değiştirmek isteyen belediye ve pazarcılar arasında bu konuda ciddi sürtüşmeler yaşanmıştı. Sorun,  pazarcıların Doğu Kışla Parkı karşısındaki boş araziye taşınmayı kabul etmeleriyle noktalanmıştı. Parkın karşısındaki yeni alanda pazarcıların kullanımı için otoparkın da yapılacak projenin detayları üzerine görüşmeler ise devam ediyor.

HEMEN TAŞINAMAYIZ

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, yaklaşık bir buçuk yıl sonra yeni yere taşınabileceklerini kaydetti. Serim, “Yeni yere otopark yapılacak. Hemen taşınamayız oraya. Geçen görüştük Büyükşehir Belediyesi’yle.  Proje yapılıyor. Şu...