08 / 07 / 2024

izmit serdardaki harabe yapılar yıkılıyor mu

izmit serdardaki harabe yapılar yıkılıyor mu

İzmit Belediyesi, ilçedeki harabe yapıların yıkımlarını sürdürüyor. Belediye Serdar mahallesindeki harabe yapının yıkım çalışmalarını tamamladı. Binanın yıkımı iş makinesinin yardımıyla gerçekleşti.

Bağcılar'da 'yok artık' dedirten kiralık 'ev': Harabe eve 8 bin TL kira istediler!

İstanbul Bağcılar'daki kiralık ev tartışmalara neden oldu. Bodrum katta yer alan ve içi adeta harabe halde olan bu eve 8 bin Türk Lirası kira istendiği öne sürüldü.

Van'da harabe evde yaşayan aileye yeni ev inşa edildi!

Van'ın Gürpınar ilçesi Akpınar Mahallesi'nde harabe evde yaşayan Yılmaz ailesi için yeni ev inşa edildi.

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

Bitlis Tatvan'da harabe halindeki 44 konut yıktırıldı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde harabe durumunda olan 44 konut Tatvan Belediyesi iş makineleri tarafından yıktırıldı...

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

İzmit Kadıköy'deki harabe yapı yıkıldı!

İzmit Kadıköy Mahallesi'nde yer alan harabe yapı İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

İzmit'in en büyük sorunu çarpık yapılaşma!

İzmit'in şehir merkezinde bulunan boş, harabe, hasarlı, sıvasız, yamuk yumuk binalar çirkin bir görüntü oluşturuyor. Çevre sakinleri sorunlarının çözülmesini bekliyor.

İş adamı Murat Uysal Cumalıkızık'taki harabe konağı restore ettirdi!

İş adamı Murat Uysal, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı alıp restore ettirdi.

700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe konak restore edildi!

İstanbul'da gıda sektöründe 42 yılını geçiren tarihe meraklı olan iş adamı Murat Uysal, emekli olduktan sonra UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı restore ettirdi.

Harabe evi 7 günde baştan yarattı!

22 yaşındaki Tom Zarb, satın aldığı harabe evi 7 günde yeniden inşa etti. Harabe halindeki evin değişimine inanamayacaksınız.

İzmit'teki harabe yapı yıkıldı!

Şimdiye kadar kentin dört bir yanında 500 den fazla harabe, kullanılmayan yapıyı yıkan İzmit Belediyesi, bir yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Çekmeköy'deki harabe bir binanın işletme olduğu iddiaları mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerinde bulunan, terkedilmiş harabe binanın ticari işletmeye çevrilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmit'teki eski yapılar yıkılıyor!

Kentteki eski yapıları bir bir yıkan İzmit Belediyesi Bekirdere’de yer alan ve kullanılmayan harabe bir yapıyı daha yıktı.

izmit serdardaki harabe yapılar yıkılıyor mu Haberi

izmit serdardaki harabe yapılar yıkılıyor mu

İzmit Belediyesi, Serdar mahallesindeki harabe yapının yıkım çalışmalarını tamamladı. Serdar mahallesindeki harabe yapı İzmit Belediyesi tarafından yıkıldı. İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Serdar mahallesi İstanbul Karayolu caddesi No:150 adresinde bulunan Mustafa Batur’a ait metruk yapı, insan ve çevre sağlığı açısından tehlike oluşturuyordu. Belediye Encümeninin metruk yapı için aldığı yıkım kararının ardından iş makinası yardımıyla söz konusu yapı yıkıldı. Yetkililer, şehrin değişik yerlerinde benzer yapıların gerekli prosedürler yerine getirildikten sonra yıkıldığını da...