06 / 05 / 2024

izmit şuyulandırma çalışmaları

izmit şuyulandırma çalışmaları

İzmit Sarıcalar’daki şuyulandırma çalışması tamamlandı.İzmit Belediyesi yetkilileri, 802 hak sahibine tapularının dağıtılmaya başlandığını müjdeledi.

İzmit Kabaoğlu'nda şuyulandırma çalışmaları tamamlandı!

Kabaoğlu bölgesinde 404 hektar alanda imar planlarının ardından yapılan şuyulandırma çalışmaları askıya çıktı. İtiraz sürecinin ardından tapular dağıtılacak ve bölgede 50 bin nüfusa hitap edecek yeni şehrin adımları atılacak.

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları başlıyor!

Türkiye'yi sarsan depremin en çok hasar verdiği iller arasında yer alan  Hatay'da yarın enkaz kaldırma çalışmaları başlıyor. Enkazdan halen canlı çıkan vatandaşlar olması nedeniyle tartışılan enkaz kaldırma çalışması Hatay Valiliği'nin resmi internet sitesinde yer aldı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Kocaeli Kartepe Uzuntarla imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi’nin uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde ki imar çalışmaları sürüyor. Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışmaları 30 gün süreyle askıya çıktı.

17 binada enkaz kaldırma çalışmaları tamamlandı!

Barış ve Cumhuriyet sitelerinin olduğu alanda gerçekleşen enkaz kaldırma çalışmalarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 17 binada enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

İzmir Bayraklı'da enkaz kaldırma çalışmaları hız kesmiyor!

İzmir'de geçen cuma günü meydana gelen depremde birçok bina hasar gördü ve can kayıpları yaşandı. En çok hasar gören Bayraklı ilçesinde enkaz çalışmaları devam ediyor.

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Dereli'de enkaz kaldırma çalışmaları tamamlanıyor!

Giresun'un Dereli ilçesinde selin sürüklediği hafriyatın kaldırılması çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Bilecik Yenipazar'da arazi toplulaştırma çalışmaları başladı!

Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bilecik'in Yenipazar ilçesinde "Arazi Toplulaştırması ve Birlikte Üretim Modeli Projesi" çalışmaları başlatıldı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

DSİ'nin Ankara ve 4 ildeki arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu ve Kırıkkale'de arazi toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini bildirildi...

Edirne Sarayı'nı ayağa kaldırma çalışmaları sürüyor!

Edirne İl Genel Meclis Başkanı Geçmiş, "Çalışmalar çok hızlı bir biçimde devam ediyor. Biz de özel idare olarak, hükümetimize ve kamu kuruluşundaki yetkililere gerekli katkıları vermeye çalışıyoruz" diye konuştu...

izmit şuyulandırma çalışmaları Haberi

izmit şuyulandırma çalışmaları

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Kabaoğlu Sarıcalar’da şuyulandırma çalışması yaptı.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgilere göre, Sarıcalar mevkii 23 nolu uygulama bölgesindeki 170 hektarlık alanda şuyulandırma çalışması tamamlandı.

İzmit Belediyesi yetkilileri, şuyulandırmanın ardından 802 hak sahibine tapularının dağıtılmaya başlandığını...