17 / 05 / 2024

İzmit Tepeköy Caddesi yenilendi mi

İzmit Tepeköy Caddesi yenilendi mi

İzmit’in Yeşilova Mahallesi’nde önemli caddelerden biri olan Tepeköy Caddesi asfaltlanarak yenilendi. Asfaltlama yapılan bin 100 metre uzunluğundaki ve 10 metre genişliğindeki yol bölümünde 2 bin 200 ton asfalt kullanıldı

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Kocaeli Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Ambarlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

Tekirdağ'da 52 tarihi ev restore edilecek!

Tekirdağ Miras Atölyesi projesi kapsmaında Uçmakdere, Gaziköy, Tepeköy, Güzelköy ve Eriklice mahallerindeki tescilli 52 ev restore edilecek...

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Çatalca Kestanelik Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi Karacaköy Caddesi Genişletme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

İzmit Tepeköy Caddesi yenilendi mi Haberi

İzmit Tepeköy Caddesi yenilendi mi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’te yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. İzmit’in Yeşilova Mahallesi’nde önemli caddelerden biri olan Tepeköy Caddesi asfaltlanarak yenilendi. 


Asfaltlama yapılan bin 100 metre uzunluğundaki ve 10 metre genişliğindeki yol bölümünde 2 bin 200 ton asfalt kullanıldı. Asfalt çalışmaları tamamlanan caddenin kaldırımlarındaki parke ve bordürler de yenilenecek. Cadde bölgeye modern bir görünüm kazandıracak.



Kocaeli Büyükşehir...