19 / 07 / 2024

İzmit Yuvacık Camii

İzmit Yuvacık Camii

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun dedesi Hafız Muharrem Karaosmanoğlu’nun adı verilen, Yuvacık’ta yapılan Camii açılışa hazır. Camii bir hafta içinde Diyanet’e devredildikten sonra ay sonuna kadar açılacak.

İzmit Kadıköy'deki harabe yapı yıkıldı!

İzmit Kadıköy Mahallesi'nde yer alan harabe yapı İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Ümraniye Büyük Cami için açılan beton alım ihalesi iptal edildi!

Ümraniye’de inşaatı devam eden Büyük Camii’nin inşaatında kullanılmak üzere açılan hazır beton alım ihalesi ödenek yetmediği için iptal edildi.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Bolu Belediyesi ana hizmet binası yıkılıyor!

Büyük Camii Mahallesi'nde yer alan ve yeni yapılan hizmet binasının kısmen tamamlanmasının ardından boşaltılan eski Bolu Belediyesi Hizmet Binası yıkılıyor.

Başiskele'de 51.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiideki 15 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 26 Haziran'da gerçekleşecek...

İzmit'teki asırlık ışık camii restore edildi!

Şimdiye kadar onlarca tarihi eseri restore ettiren İzmit Belediyesi Bağlıca Mahallesi (Köyü)’ndeki asırlık camiyi de restore etti.

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele ilçesi Yuvacık’ta hayata geçirdiği Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor.

İzmit Körfez'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmit Belediyesi Körfez Mahallesi'nde yer alan ticaret imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması istenilen Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle hayata geçirilen proje Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü içinde yer alacak.

Kocaeli'deki kaçak bungalov evlerin yıkımında gerginlik!

Kocaeli Yuvacık Barajı'nın havzasındaki bir işletmenin kaçak bölümleri ekipler tarafından yıkılmak istenince, arbede yaşandı.

İzmit Yuvacık Camii Haberi

İzmit Yuvacık Camii

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun dedesi Hafız Muharrem Karaosmanoğlu’nun adı veriler, çocukları ve torunları tarafından Yuvacık’ta yapılan Camii açılışa hazır. Camii bir hafta içinde Diyanet’e devredildikten sonra ay sonuna kadar açılacak 


Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun dedesi Hafız Muharrem Karaosmanoğlu’nun çocukları ve torunları Muharrem Karaosmanoğlu’nun adına yaptırdıkları camii tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu’nun Yuvacık’ta bulunan evinin yanına yapılan Camii, mimarisi ve estetiği ile son dönemde yapılan camiler arasında gelecekte örnek olması beklenen bir cami oldu. Karaosmanoğlu Cami Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Camii, bir hafta içinde Diyanet İleri Başkanlığına devredilecek. Devrin ardından ay sonuna kadar caminin açılması bekleniyor.


7 DÖNÜM ÜZERİNE İNŞA EDİLDİ


Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun girişimleri ile amcaları ve kuzenleri ile birlikte dedelerinin isimleri yaşatmak için camii yapıldı. Aile fertlerinin katkıları...