05 / 05 / 2024

izmit Yuvam Akarca Konutları yurt yapımı

izmit Yuvam Akarca Konutları yurt yapımı

İzmit'in en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Yuvam Akarca Konutları son günlerde belediyeye adeta isyan ediyor.

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Hatamı ve Mahboobeh Ranjbar ortaklığında kuruldu.

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

İş Bankası'ndan Yuvam hesabı olanlara dev kampanya! Tam 1.000 USD verilecek!

İş Bankası ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen kampanya, YUVAM Hesabı açan müşterilere büyük avantajlar sunuyor.

Evim Yuvam Olsun Kampanyası'nın detayları netleşti!

Hayırsever vatandaşların güvenilir bir uygulama ile evlerini bedelsiz veya indirimli bir bedelle kiralayarak ihtiyaç sahiplerine sunabilecekleri Evim Yuvam Olsun uygulamasında detaylar netleşti

Taşyuvam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşyuvam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Çiftçi ve Medih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Yurt dışındaki Türk vatandaşlar için YUVAM hesabı!

Korumalı mevduat hesaplarında yeni düzenleme yapıldı: Gurbetçilerin dövizleri Merkez Bankası'nda bozdurularak 'YUVAM' hesabına aktarılacak.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin temeli atılıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli, 11 Aralık Cuma günü atılıyor.

Yuvam Hırdavat İnşaat Otomotiv Metal Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuvam Hırdavat İnşaat Otomotiv Metal Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Arslan tarafından kuruldu.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin kurası çekildi!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup iş birliğiyle başlatılan sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evler'nde hak sahipleri kura ile belirlendi.

Yuvam Bahçeşehir nerede?

Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yuvam Bahçeşehir fiyatları!

Yuvam Bahçeşehir fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir fiyatları ve proje detayları...

izmit Yuvam Akarca Konutları yurt yapımı Haberi

izmit Yuvam Akarca Konutları yurt yapımı


1 2. Bölge C2-28 Blok önünde bulunan Büyükşehir Belediyesine ait çocuk parkı ve yeşil alanın yerine, Mayıs ayında Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçen öğrenci yurdu yapımı kararına tepki göstermek için parka gelen mahalle halkı belediyeyi protesto etti. Basın açıklamasına mahalle halkının yanı sıra Yuvam Akarca Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Adem Elbaş, 1 2. Bölge Başkanı Gökhan Öz, Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sevgi Koyun, Toplu Yapı Yönetimi ve üyeleri katıldı. Basın açıklamasını ise Yuvam Akarca 1 2. Bölge Başkanı Gökhan Öz okudu. 


BELEDİYE AĞAÇLANDIRDI

Yuvam Akarca 12. Bölge Başkanı Gökhan Öz, "Yuvam Akarca Cumhuriyet Mahallesi 1 2. Bölge C2-28 Blok önünde bulunan ve belediyemiz tarafından ağaçlandırılarak çocuk parkı yapılan alanın yine Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 201 5 Mayıs ayında imar değişikliği planı yapılarak...