03 / 05 / 2024

İzmitte kaçak baz istasyonları

İzmitte kaçak baz istasyonları

İzmit Belediyesi Encümen toplantısında 3 kaçak baz istasyonu için yıkım kararı çıktı. Emine Zeybek Başkanlığında toplanan İzmit Belediyesi Encümeni, belediye mülkiyetindeki bazı yerleri kiraya verdi.

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Silivri'de devlet arazilerine kaçak villa mı inşa edildi?

Koronavirüs salgını boyunca bazı vatandaşların  imar olmayan hazine, orman ve tarım arazilerine kaçak villalar inşa ettiği öğrenildi.

Bodrum'da kaçak yapılaşma yeniden başladı!

İnşaat sezonunun açılmasıyla birlikte Bodrum'da kaçak inşaat çalışmaları yeniden başladı. Öyle ki bazı sitelerde izin ve ruhsat olmadan inşaat yapılıyor.  

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Konya Ahırlı'da kaçak yapıya geçit yok!

Konya’nın Ahırlı ilçesinde bulunan bazı yaylalardaki kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Fırtına Vadisi'ndeki kaçak yapı sahibi tarafından yıkıldı! 

Rize'de bulunan Fırtına Vadisi'nde inşa edilen bazı kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alınmıştı. Yıkım kararı alınan 21 evden birini sahibi kendisi yıktı.

Kapadokya'daki kaçak yapı yıkımları ne durumda?

Dünya mirası Kapadokya’da bir haftada sadece bir ahır yıkıldı. Kimi belediyelerce yıkım kararları alındı ancak yasal sürenin beklendiği belirtildi. Bazı belediyeler de kaçak yapı sahiplerine para cezaları kesti...

Batman'da kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

İmar barışı uygulamasının yürürlüğe girmesiyle Batman'ın bazı bölgelerinde yeni ve kaçak yapıların sayısı arttı. Belediye ekipleri ise ruhsatsız yapıları bir bir yıkıyor.

Büyükçekmece'deki 15 kaçak inşaata mühür!

Her seçim dönemini fırsat olarak gören ve yasaları hiçe sayan bazı uyanık vatandaşlar kaçak inşaat girişimlerini hızlandırdı.

Kaçak yapılara düzenleme yolda!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kaçak yapılarla ilgili düzenlemelerden bahsetti. Özhaseki, kaçak yapılaşma sorunu çözümü için bazı düzenlemelerin meclisten çıkarılacağını söyledi. 

Naciye Sultan Sitesi’nde kaçak bina iddiası yargıya taşındı!

Ünlülerin otruduğu, Naciye Sultan Sitesi’nden ev almak isteyen bir işadamının “Bankadan kredi çekerken havuz, otopark ve bazı binaların kaçak olduğu ortaya çıktı” iddiası yargıya taşındı.

Şanlıurfa Harran'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Harran Belediyesi kaçak yapıyla mücadele çalışmaları kapsamında bazı yapılar için yıkım kararı çıkardı. İlçenin tarihi dokusunu korumaya devam ettiklerini belirten Özyavuz, şu bilgileri aktardı:

İzmitte kaçak baz istasyonları Haberi

İzmitte kaçak baz istasyonları

İzmit Belediyesi Encümen toplantısında 3 kaçak baz istasyonu için yıkım kararı çıktı. Emine Zeybek Başkanlığında toplanan İzmit Belediyesi Encümeni, belediye mülkiyetindeki bazı yerleri kiraya verdi. Encümen toplantısında, belediyeye ait  nikah salonlarında video ve fotoğraf çekim ihalesi de yapıldı. Bu ihaleye katılan olmazken, Yenidoğan Mahallesi’ndeki  açık spor tesisleri aylığı 70 Liraya Serdar Gençlerbirliği Spor Kulübüne, Tavşantepe Mahallesi Doğuş Sokak’taki  çay ocağı ve çay bahçesi aylığı 65 Liraya Uğur Akalın’a kiralandı. Encümen, Kabaoğlu Mahallesi’nde Mürsel Altın’a ait binanın çatısındaki baz istasyonu ile yine aynı bölgede Zeki Şensoy’a ait yapıdaki baz istasyonu ve Gültepe Mahallesi’nde Bülent Balta’ya ait binada bulunan kaçak baz istasyonun yıkılmasına karar verdi.



Kocaeli...