18 / 05 / 2024

izmitte yeni av nerede

izmitte yeni av nerede

İzmit'te bir AVM'nin açılış töreninde konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ticaret mekanlarının anlayışının değiştiğini ifade ederek, açılışı yapılan merkezin bunun önemli bir göstergesi olduğunu kaydetti...

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Milli Emlak Artvin Şavşat'da 21 bin TL'ye arsa satışı!

Milli Emlak, Artvin'in Şavşat ilçesinde yatırım yapmak isteyenlere müjdeli bir haber verdi. Yeni arsa ve arazi satışı ilanlarını yayınlayan Milli Emlak, elinde TL'si olanların 21 bin TL'ye arsa sahibi olabileceklerini duyurdu. Oldukça uygun fiyatlı ilan ile ilgili detaylar haberimizde...

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Migros’tan herkes balık yesin diye kampanya! Palamut 19.90 TL’den satışta…

Kaliteli deniz ürünlerini bol çeşit ve her keseye uygun fiyatlarla sunan Migros, Eylül başında başlayan yeni av sezonunu balık ürünleri kampanyası ile kutluyor. Migros, 19 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile taze balıklar uygun fiyatlarla Migros müşterilerine sunuluyor.  

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Nevita 10 dilde çalışanla lüks yatırımcı avına çıktı!

Yabancı yatırımcıya gayrimenkul satışıyla, son 7 senede ülkemize 10 milyar lira karşılığı döviz kazandıran Nevita, yeni yapılanması olan Nevita Luxe ile ülkemizde 1 milyon dolar ve üzerindeki değerde gayrimenkul satın alacak yabancı yatırımcı avına çıktı. 

Hülya Avşar 55 milyon TL'ye Çiçek Adası'nı aldı!

Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hülya Avşar, 55 milyon TL’ye Ayvalık’taki Çiçek Adası’nı aldı. Güzel oyuncu, yeni yuvasının mimarisini kızı Zehra’ya emanet edecek

200 yeni markalı emlakçı geliyor!

2019 yılının ikinci yarısında gayrimenkul danışmanlık şirketleri adeta yatırımcı avına çıkıyor. Yıl sonuna kadar 10’a yakın marka 200 yeni franchise açmayı planlıyor. Markaların franchise giriş bedelleri ise 10 bin lira ile 150 bin lira arasında farklılık gösteriyor...

Neşecan Çekici, Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nun yeni başkanı Neşecan Çekici oldu. Kurucu Başkan Av. Pınar Ersin Kollu’dan Nisan 2019 itibariyle görevi devraldı.

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Bursa Yıldırım'a 32 derslikli yeni okul!

Bursa Yıldırım’a 32 derslikli yeni bir okul kazandırmayı içeren protokol, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayırsever İşadamı Yılmaz Avşar arasında imzalandı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılacak!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç… 2014 yerel seçimleriyle beraber Ortahisar Belediye Başkanı olarak seçildi. Yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen ilk günden itibaren hızlı bir şekilde ekibini kurdu ve koordineli bir yapıda çalışmalarını sürdürdü.

izmitte yeni av nerede Haberi

izmitte yeni av nerede


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, e-ticaretin, ticaret içerisindeki payının her geçen gün arttığını belirterek, bu değişimlerin takip edilmesi gerektiğini söyledi.


İzmit'te bir AVM'nin açılış töreninde konuşan Ergün, ticaret mekanlarının anlayışının değiştiğini ifade ederek, açılışı yapılan merkezin bunun önemli bir göstergesi olduğunu kaydetti.


Dünyada herşeyin değiştiğini, bu değişime ayak uyduramayanların geri kalacağını ifade eden Ergün, "Bizim, ülke, toplum ve millet olarak bu değişimin gerisinde kalma lüksümüz yok. Hiç kimsenin yok. Atadan kalma usullerle siyaset, ticaret, sanayicilik yapılamayacağı gibi hiçbir şey yapılamaz" diye konuştu.


Bakan Ergün, e- ticaretin, ticaret içerisindeki payının her geçen gün arttığına vurgu yaparak, "Yani sabit mekanlarda ticaret yapmak da artık yavaş yavaş geride kalmaya başladı. Tabii yine de ticarette sabit bir mekan lazım ama müşteriyle doğrudan doğruya tezgahtarınız...