28 / 04 / 2024

Milli Emlak Artvin Şavşat'da 21 bin TL'ye arsa satışı!

Milli Emlak Artvin Şavşat'da 21 bin TL'ye arsa satışı!

Milli Emlak, Artvin'in Şavşat ilçesinde yatırım yapmak isteyenlere müjdeli bir haber verdi. Yeni arsa ve arazi satışı ilanlarını yayınlayan Milli Emlak, elinde TL'si olanların 21 bin TL'ye arsa sahibi olabileceklerini duyurdu. Oldukça uygun fiyatlı ilan ile ilgili detaylar haberimizde...



Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlere büyük bir fırsat Milli Emlak tarafından sunuluyor. Şavşat ilçesinde bulunan 257,88 metrekarelik arazi, sadece 21 bin TL fiyatla satışa çıkarıldı. Bu fiyat, piyasa koşullarına göre oldukça cazip ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi görmekte.

Milli Emlak'ın bu fırsatı, nakit paralarını arsa ve arazi yatırımı yaparak değerlendirmek isteyenler için ideal bir seçenek. Satış, ihale usulüyle gerçekleştirilecek ve 25 Nisan 2023 tarihinde saat 10.15'te yapılacak.

 Milli Emlak Artvin Şavşat da 21 bin TL ye arsa satışı!

Milli emlak tarafından arsa ve arazi satış ilanları yayınlandı

Emlak şirketi, arazi yatırımı yapmak isteyenler için büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Nakit parası olan yatırımcılar için Milli Emlak'ın arsa ve arazi satışı ilanları oldukça cazip seçenekler sunuyor. Son günlerde yapılan duyurularla birlikte, yeni arsa ve arazi satışı ilanları da yatırımcılara müjde olarak verildi. İhale araştırması yapan kişilerin bu fırsatı kaçırmamaları gerekiyor.

Sunulan uygun fiyatlı arsa ve arazi fırsatları, yatırımcılar için oldukça önemli. Değerlendirmek istedikleri nakit paralarını arazi yatırımı yaparak değerlendirmek isteyenler için Milli Emlak ilanları büyük bir fırsat sunuyor. Sadece 21 bin TL ödeyerek bir arsa sahibi olmak mümkün. Bu, arazi yatırımı yapmak isteyenler için önemli bir avantaj sağlıyor.

 


Geri Dön