03 / 05 / 2024

İznik Sur İçi Koruma İmar Planı Tadilatı

İznik Sur İçi Koruma İmar Planı Tadilatı

İznik Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Sur İçi Koruma İmar Planı Tadilatı kapsamında 7 Ekim 2016 ve 17 Aralık 2016 tarihlerinde halk toplantısı yapılacak.

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Sur Yapı Ümraniye projesiyle 378 yeni konut geliyor! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren Sur Yapı, Ümraniye projesiyle 378 konut inşa edecek. Söz konusu proje 248 milyon 980 bin 288 TL'ye mal olacak.

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelerinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Mersin Anamur, İzmir, Samsun, Balıkesir Ayvalık, Diyarbakır Sur İçi ve Eskişehir'de yer alan 8 projesinde yeni mezun mühendis ve mimarlar görev alacak...

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Sur Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenler için Yarı Yarıya kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Sur Yapı ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir ödeme kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanya ile yarısı hemen, yarısı ise teslimden sonra ödeme yapılacak

Murat Kurum: Sur içerisinde yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Sur'da boş alan olsa dahi yapmış olduğumuz 506 konut, tescilli 347 adet yapı dışında hiçbir şekilde Sur içerisinde yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...

Sur İçi Kentsel Gelişim Projesi, Kayseri Büyükşehir gündeminde!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi dokusunu da ortaya çıkaracak olan önemli bir kentsel dönüşüm projesi daha hayata geçiriyor.

2019 Sur Yapı için teslim yılı olacak!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye ekonomisinin güçlü yapısına dikkat çekerek, gayrimenkul sektörünün her zaman işbirliği yapmaya özen gösterdiğini belirtti.

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

TOKİ İznik son başvuru tarihi 31 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İznik projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

İznik Sur İçi Koruma İmar Planı Tadilatı Haberi

İznik Sur İçi Koruma İmar Planı Tadilatı

İznik Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Sur İçi Koruma İmar Planı Tadilatı kapsamında 7 Ekim 2016 ve 17 Aralık 2016 tarihlerinde halk toplantısı yapılacak. 


İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da "Belediyemiz sınırları içinde Sur İçi Koruma Amaçlı İmar Planı tadilatı yapılacaktır. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerimiz, Koruma Amaçlı İmar Planı tadilatı hazırlanması ve gösterimi, uygulaması, denetimi ve müelliflerine ilişkin usul ve esaslara ait yönetmelik kapsamında 07.10.2016 tarihinde İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezindeki Belediye Meclis Salonunda saat 14:00 de 1. Halk Toplantısı yapılacak. Ayrıca 17.10.2016 tarihinde ise yine Belediye Meclis Salonunda saat 14:00 de 2. Halk Toplantısı gerçekleştirilecektir. Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza önemle duyurulur" dedi. 


Sargın, İznik Belediye Başkanlığı olarak daha...