05 / 05 / 2024

İzocam ihracatta yeni pazarlara açılmayı hedefliyor

İzocam ihracatta yeni pazarlara açılmayı hedefliyor

İzocam’ın Genel Müdürü Nuri Bulut, iç pazarda bu yıl sadece yeni konutların değil, yalıtım tarafının da kendileri açısından önemli bir fırsat barındırdığını söyledi.

TürkTraktör ihracatta yeni rekor hedefliyor!

Türkiye'nin traktör ihracatının yüzde 90'ını karşılayan TürkTraktör, geçen sene 16 bin adetle kırdığı dış satım rekorunu bu sene 18 bine yaklaşarak rekor tazelemeyi hedefliyor.

Türkiye ihracatta yeni rekorlara koşuyor! Türkiye Avrupa’nın üretim merkezi haline geldi!

Türkiye ihracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’de son 12 ayın tamamında aylık ihracat rekorunu kırdık diyerek ihracat rakamlarındaki iyileşmeyi vurguladı. Önümüzdeki günlerde 250 milyar dolar hedefi yakalayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Toplam ihracatta yeni bir rekora imza atacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk ekonomisinin yıl sonu ihracat hedefine yönelik, "Bu yıl toplam ihracatta 200 milyar dolara ulaşarak yeni bir rekora imza atmayı bekliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerli ve milli bir ekonomi hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(Ekonomi Reformları) İthal girdi kullanımını azaltmış, katma değerli üretimle ihracatta yeni rekorlar kıran, yerli ve milli bir ekonomi hedefliyoruz." dedi.

Berat Albayrak: Ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "YEP hedeflerimiz kapsamında ihracatta, sanayide, üretimde ve ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz" dedi.

Yeni hastanelerin inşaatında İzocam ürünleri tercih edildi!

Her ihtiyaca uygun olarak ürettiği ürün ve çözümleriyle Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmayı sürdüren İzocam, son dönem içerisinde inşaatına hızla başlanan yeni hastanelerin yalıtımında da tercih ediliyor.

Enerji Kimlik Belgesi C'den düşük yeni binalar ruhsat alamayacak!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunun 1 Ocak’tan itibaren yürürlüğe girdiğine vurgu yaparak yeni binalarda EKB sınıfının en düşük C sınıfı olması gerektiğini ifade etti. Uygulamada ısı yalıtımı Enerji Kimlik Belgesi C’den düşük olan binalar ruhsat alamayacak...

İzocam Optiflex sektöre yeni bir söylem kazandırıyor!

İzocam, sektöre kazandırdığı yeni ürünü olan, “termoekonomik” olarak tanımladığı “İzocam Optiflex” ile sektöre yeni bir söylem de kazandırıyor

İstanbul Havalimanı Almanya'da şaşkınlık yarattı!

İstanbul Havalimanı, lojistik alanı ve kargo kapasitesi ile ihracatta yeni rekorların kırılmasını sağlayacak.  İstanbul Havalimanı ticaret, lojistik ve turizmde Türkiye’nin stratejik konumunu çok daha nitelikli hale getirecek.

İzocam'dan yeni yönetmeliğe uygun ilk proje!

İzocam, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı ve 1 Haziran’da yürürlüğe giren Yeni Otopark Yönetmeliği çerçevesindeki yalıtım projesini hayata geçirdi. İzocam, YDA Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü Otoparkı'nın 60 bin metre karelik tavan yalıtımını yaptı.

Bereket Döner Kosova’da restoran açtı!

Bereket Döner, Eylül ayında Kosova'daki restoranı ile, 2016'nın son çeyreğinde ihracatta yeni dönemin startını verdi. Ekim ve Kasım aylarında global arenada büyüme hedeflerini sürdürecek firma üretim kapasitesini de yükseltti.

İzocam ihracatta yeni pazarlara açılmayı hedefliyor!

İzocam’ın Genel Müdürü Nuri Bulut, iç pazarda bu yıl sadece yeni konutların değil, yalıtım tarafının da kendileri açısından önemli bir fırsat barındırdığını söyledi.

İran Tahran'da Türkiye Ticaret Merkezi kurulacak!

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, TİM tarafından İran'ın başkenti Tahran'da açılması planlanan Türkiye Ticaret Merkezi'nin ihracatta yeni bir sinerji oluşturacağını söyledi.

İzocam ihracatta yeni pazarlara açılmayı hedefliyor Haberi

İzocam ihracatta yeni pazarlara açılmayı hedefliyor
İzocam için 2016, odağında karlılık, gündeminde İran ve Orta Afrika başta olmak üzere ihracatta yeni pazarlara açılacağı bir yıl olacak. Geçmiş yıllarda başladığı yatırımları da bu yıl devreye almaya hazırlanan İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, “Hedefimiz büyümek ve karlılığımızı artırmak. 2016 için yüzde 7.5 büyüme ile 400 milyon TL civarında bir ciro öngördük” dedi. İzocam için ambargolarından kurtulan İran, Suriye ve Orta Afrika potansiyel vadeden pazarlar olarak öne çıkıyor. “ 2015 Türkiye için kolay bir yıl değildi” vurgusu yapan İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, yıla düşen emtia fiyatları ile ihracat pazarlarındaki gelişmelerin damga vurduğuna işaret etti. Bulut, “Dünyada da ekonomilerin daraldığını gördük. Gelişmiş ekonomilerin az da olsa büyüdüğünü ama Asya başta olmak üzere bazı gelişmekte olan ülkelerin ise küçüldüğünü gördük....