04 / 05 / 2024

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat adresi

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat adresi

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Türk tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Alper Sokak'ta kuruldu.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu.

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Şener tarafından kuruldu.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Barış Topal tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Maravia Yalıtım Ve İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Maravia Yalıtım Ve İzolasyon Limited Şirketi Beykoz'da Aras Mirzaoğlu tarafından kuruldu.

Konutlarda Isı Yalıtım Projesi devreye alındı! 50 bin liraya kadar 0,99 faiz oranlı kredi müjdesi!

Konut başına 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı finansman imkanının sağlandığı  'Konutlarda Isı Yalıtım Projesi' devreye alındı. Söz konusu krediler Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından kullandırılacak...

Resa Yalıtım Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resa Yalıtım Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Recep Günaydın ve Salih Üzünlü ortaklığında kuruldu.

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat adresi Haberi

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat adresi

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Türk tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Alper Sokak'ta kuruldu. 


İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı ve ihracatını yapmak. İzolasyon malzemelerin imalatı için gerekli makine, alet edavat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri  binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut , işyeri , ticarethane inşaatlarını...