04 / 05 / 2024

izole kiremit

izole kiremit

Türkiye’nin ilk renkli kiremit fabrikasını kurarak 1996’da faaliyete başlayan İzole Kiremit, ürünlerine 35 yıl garanti veriyor. Firma bu yıl sonuna kadar kapasitesini yüzde 40 arttırmayı planlıyor...

Kaş'ta lüks villalara olan ilgi bayramda arttı!

Antalya'da yerli ve yabancı ünlülerin de sıklıkla tercih ettiği ve izole tatilin adresi lüks villalara Ramazan Bayramı öncesinde ilgi yoğunlaştı. Buna göre, yüzde 80'lere varan doluluğa ulaşan villaların haftalık rakamları 15 bin liradan başlayıp, 200 bin liranın üzerine kadar çıkmakta.

Çimento, beton ve kiremit fiyatlarına zam geldi mi? Güncel çimento, beton ve kiremit 14 Kasım 2022 fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan çimento, beton ve kiremit fiyatları merak ediliyor. İnşaat birim maliyetlerinin yükselmesi ile gözler inşaat malzemelerine çevrildi. Peki çimento, beton ve kiremit fiyatları ne kadar? 14 Kasım 2022 çimento, demir ve beton fiyat listesi...

Karavancılara kötü haber! Karavancılara para cezası geliyor!

Karavancılara ceza geliyor. Pandemi süresince izole tatil yöntemlerinden biri olan karavan çok yaygınlaşmaya başladı. Ancak bu durum bazı sorunlara neden oluyor. Onları önlemek için belli başlı yaptırımlar uygulanacak.

İstanbul Adalar'daki konutlara talep arttı! 'Günde 70 kişi arıyor!'

Salgın sonrası İstanbul’un Adalar ilçesi, kendini izole etmek isteyen ancak şehir hayatından da kopmayı tercih etmeyen vatandaşların gözdesi oldu. Peki adalarda ev kiralamak veya satın almak için hangi yol izlenmeli? İşte uzmanların konut önerileri...

Yazlık evlerde köpük oluştu!

Pandemi sonrasında izole hayatın tercih edilmesiyle yazlık evlere talep arttı. Bu durum sonrasında yazlık evlerin fiyatları da tavan yaptı. Uzmanlar bu fiyatların köpük olduğu görüşünde. 

Koronavirüs sonrası köylerde emlak piyasası hareketlendi!

Pandemi ile beraber çok sayıda vatandaş izole yerleri tercih ediyor. Kalabalık şehirlerde yaşamak istemeyen vatandaşlar köylerde ev satın almaya başladı. 

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Doğa dostu konutlarda talep patladı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih eden vatandaşlar doğa dostu konutları tercih etmeye yöneldi. Öyle ki İstanbul'da park ve koruya komşu dairelere olan talep yüzde 200 arttı.

Prefabrik ev inşa etmek isterken dolandırıldı!

Antalya'da koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen Muhammet Şaban ve Şadiye Şeyma Şahin prefabrik ev yaptırmak isterken dolandırıldı. Kendilerine söz verilen tarihte prefabrik ev teslimi yapılmadığını söyleyen çift söz konusu şahıslardan şikayetçi oldu.

İstanbul'da müstakil konutlara salgın piyangosu!

Kovid-19 pandemisinde diğer insanlardan izole yaşama isteğiyle beraber artışa geçen müstakil konut sahibi olma talebi İstanbul'un bazı ilçelerindeki villa fiyatlarını uçuşa geçirdi. 

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

Pandemi bahçeli evlerin fiyatlarını uçurdu!

Koronavirüs salgını sonrasında izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar bahçeli ev arayışlarına girdi. Özellikle tatil bölgelerinde artan talep ile birlikte geniş balkonlu bahçeli evlerin fiyatları tavan yaptı. 

Yabancılar izole projeleri tercih ediyor! 

Koronavirüs salgını ile beraber konut trendi tümüyle değişti. Öyle ki Türkiye'de konut yatırımı yapan yabancı vatandaşlar da izole projeleri tercih ediyor.

izole kiremit Haberi

izole kiremit


Türkiye’nin ilk renkli kiremit fabrikasını kurarak 1996’da faaliyete başlayan İzole Kiremit, ürünlerine 35 yıl garanti veriyor. Ar-Ge laboratuvarlarında yeni çatı sistemleri ve ürünleri konusundaki çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan İzole Kiremit Genel Müdürü Hasan Kuşoğlu, çevreye zarar vermeyen atıksız üretim teknolojisini sektörü ile tanıştıran firma olarak, yenilikçi yüzünü bu konuda da gösterdiklerini ifade etti. Kuşoğlu, “Ege serisi ve Efes serilerinde iki farklı doku ve geniş renk yelpazeleri ve yaygın bayilik ağımız sayesinde tüm Türkiye’de bilinen ve tercih edilen bir kiremit markası olduk. Müşterilerimizin sağlıklı bir çatı altında güvenle yaşaması için ürünlerimize 35 yıl garanti veriyoruz” diye konuştu.


2013’ü yeniden yapılanma yılı olarak belirlediklerini ifade eden Hasan Kuşoğlu, bu yıl planladıkları büyük yatırımlar öncesi, ön hazırlıklarını yaptıklarını bildirdi. Yıl sonundan önce kapasiteyi yüzde...