15 / 05 / 2024

İzsu bornova 2016 yatırımları

İzsu bornova 2016 yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 12 yılda 74 milyon liralık yatırım yaptığı Bornova ilçesinde yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Bornova'nın 30 yıllık içme suyu hattı yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, Göksu-Sarıkız kuyularından kente su taşıyan isale hattının Bornova bölümünde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 1980’li yıllarda yapılan hat yenilendiğinde, su kaçakları da önlenmiş olacak.

Bornova'daki altyapı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi bir aydır asfalt bekliyor.

İzmir Bornova'da 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova Pınarbaşı'nın Ümit Mahallesi'nde bulunan İdare Binası ve Benzin İstasyonunu satışa çıkardı. İhalesi 21 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Bornova’nın 3 mahallesine 3 milyonluk kanal yatırımı!

Bornova’da yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Eğridere ile Çamiçi ve Yukarı Mahalle’yi 16 kilometrelik sağlıklı kanal altyapısına kavuşturuyor.

Bornova Belediyesi en güzel balkon ve bahçeyi seçiyor!

Bornova Belediyesi’nce bu yıl ikincisi düzenlenen “ Güzel Balkon –Güzel Bahçe Yarışması” başvuruları başladı. Yeşil dokusuyla tüm Türkiye’ye örnek olan Bornova’da, en güzel balkon ve bahçeler için 31 Ağustos 2016 tarihine kadar müracat edebilecek

İzmir Bornova’ya 40 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 12 yılda 74 milyon liralık yatırım yaptığı Bornova ilçesinde yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

İzmir Bornova'ya 7.2 milyon TL'lik yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, yağışlarda sıkıntı yaşanan Bornova İnönü Mahallesi’ne 10 kilometrelik yağmur suyu hattı ile 8 kilometrelik atık su hattı döşeyecek. 7.2 milyon liralık yatırım önümüzdeki günlerde başlıyor.

Kavuklar Bornova'dan Anneler Günü kampanyası!

2-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan herkes, Beymen Point Bornova Mağazası’nda harcamak üzere 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

İzmir Bornova'da imar affı mı çıktı?

'İmar affı' dedikodusu nedeniyle Bornovalı vatandaşlar kaçak yapılarına elektrik bağlatmak için Gediz EDAŞ'a su bağlatmak için İZSU'ya akın etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bize gelen bir imar affı yok." dedi.

Folkart'tan Bornova'ya 2. proje!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 2016 yılına dikkat çekici yeni bir proje ile gireceklerini, Bornova'da, Özellleştirme İdaresinden alınan arazi ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Bornova Devlet Hastanesi Ağustos 2016'da hizmete giriyor!

İzmir'in Bornova ilçesinde ihtiyaçlar doğrultusunda 200 yataklı ve dijital (kağıtsız) hastane olarak planlanan ve inşaatının yüzde 82'si tamamlanan yeni Bornova Devlet Hastanesi önümüzdeki yıl Ağustos ayında hizmete girecek.

Bornova Green İzmir teslim tarihi!

Toplam 2 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzmir İl 'i Bornova İlçe 'sinde yükseliyor. Bornova Green İzmir teslim tarihi Mayıs 2016 'da yapılması planlanıyor.

Bornova Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 257 milyon 200 bin TL!

Bornova Belediye Meclisi'nde oybirliği ile kabul edilen 2016 yılı bütçesinin 45 milyon liralık bölümü fiziki yatırımlara ayrılırken, sosyal yardım, kültür, sağlık ve spor faaliyetlerine 50 milyon liranın üzerinde kaynak aktarıldı.

İzsu bornova 2016 yatırımları Haberi

İzsu bornova 2016 yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Bornova ilçesinde başta sık sık arızalanan branşman hatları olmak üzere, yağmur suyu, kanal ve iletim hattı imalatlarını sürdürüyor. 40 milyon liralık yatırımla devam eden çalışmalar tamamlandığında, Bornovalılar sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacak.  


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 12 yılda 74 milyon liralık yatırım yaptığı Bornova ilçesinde yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan yağmur suyu kanalları döşenerek pek çok mahallenin taşkın sorunu çözülürken, diğer yandan eskiyen içme suyu branşmanları yenileniyor; dere kenarları takılan korkuluklarla güvenli hale getiriliyor. Pek çok cadde ve sokakta alt yapı seferberliği sürdüren İZSU Genel Müdürlüğü, halen Bornova’da 20.2 kilometre uzunluğunda içme suyu iletim hattı, 16.3 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı, 16 kilometrelik kanalizasyon şebekesi ve Kaynak Suyu Dolum...