09 / 05 / 2024

izsu su tarifesi

izsu su tarifesi

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 15 zam yapılmasını kararlaştırdı.

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ!

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa'da fazla su harcayana inşaat tarifesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, gereksiz sarfiyatın önüne geçmek amacıyla, ödemenin inşaat tarifesi üzerinden yapılacağına ilişkin uyarıda bulundu.

TİSKİ’nin 2016 yılı bütçesi 230 milyon TL!

TİSKİ Genel Kurul Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen oturumda, TİSKİ’nin 2016 yılı gelir-gider bütçesi ve 2016 yılı su tarifesi görüşülerek kabul edildi.

İZSU son beş yılda 3,5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, şehre kesintisiz, sağlıklı içme suyu verilmesi için yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi IZSU Genel Müdürlüğü, arıtma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

İZSU 15 yılda 3.5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, kente kesintisiz, sağlıklı ve temiz içme suyu verilmesi için önemli yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, artıma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

İSKİ'nin yeni su tarifesi yargıya taşınıyor!

Tüketici Güvenliği Derneği (TGDER), İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) yeni su tarifesini yargıya taşıyor. Dernekten yapılan açıklamada yarın İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'ne başvuracakları bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015!

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015, 24 Aralık 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan bir tebliğ ile açıklandı. Tebliğ gereğince muayenesi sonucunda reddedilen sayaçlar için hiçbir ücret talep edilemiyor...

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından su,elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi hakkında tebliğ bugün 29215 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi hakkında tebliğ!

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi hakkında tebliğ, 24 Aralık 2014 tarihinde 29215 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretlerinin belirleniyor...

İZSU Ödemiş'in su sorununa kayıtsız kaldı!

Bütünşehir Yasası ile birlikte tüm ilçelerin su işlerinden sorumlu olan İZSU'nun hizmet alanındaki Ödemiş'in Bozcayaka Köyü'nde içme suyu pompaları yanınca vatandaşlar üç gün boyunca susuz kaldı.

SİSKİ, yeni su tarifesini açıkladı!

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİSKİ), Belediye Meclisi tarafından 7 Kasım tarihinde kabul edilen yeni su tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. SİSKİ, yeni su tarifesini açıkladı!

İZSU'nun yaşattığı su sıkıntısına tepkiler gelmeye devam ediyor!

İZSU'nun birçok ilçede yaptığı kesintilerle vatandaşlara yaşattığı su sıkıntısına tepkiler gelmeye devam ediyor. Kesintilerle ilgili bir tepki de İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan'dan geldi.

Mehmet Erdem: Türkiye'nin en pahalı suyunu Aydın Belediyesi satıyor!

Aydın'ın büyükşehir olmasının ardından mahalleye dönüşen köylerde yaşayan vatandaşların su tarifesi ile ilgili şikayetleri AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'i harekete geçirdi. Erdem, vatandaşlardan su faturalarına itiraz etmelerini istedi.

izsu su tarifesi Haberi

izsu su tarifesi

İzmir'de suya zam yapıldı. Zamlı tarifenin 1 Temmuz 2022'den itibaren geçerli olacağı açıklandı.

İZSU Genel Müdürlüğü Olağan Genel Kurulu, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu başkanlığında yapıldı. Toplantıda, 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere suya yüzde 15 zam yapılması önerisi oy çokluğuyla kabul edildi.

Temmuz ayından itibaren İzmir'deki su faturalarına Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) oranında zammın yanı sıra Mecliste kabul edilen yüzde 15'lik zam da yansıyacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde, 21 Şubat'taki İZSU Olağanüstü Genel Kurulu'nda 1 Mart 2022'den geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 30 zam ile su faturalarına ÜFE oranında zam yapılmasına karar vermişti.

Emekli ve memur maaşlarına ek zam için hükümetin gizli çalışması ortaya çıktı! 4 bin liradan başlayacak

Erdoğan açıkladı uzmanlar uyardı: O fiyata ev bulmak...