27 / 04 / 2024

İzmir'de suya yüzde 15 zam yapıldı! Zamlı tarifenin ne zaman yürürlüğe gireceği belli oldu

İzmir'de suya yüzde 15 zam yapıldı! Zamlı tarifenin ne zaman yürürlüğe gireceği belli oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 15 zam yapılmasını kararlaştırdı.



İzmir'de suya zam yapıldı. Zamlı tarifenin 1 Temmuz 2022'den itibaren geçerli olacağı açıklandı.

İZSU Genel Müdürlüğü Olağan Genel Kurulu, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu başkanlığında yapıldı. Toplantıda, 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere suya yüzde 15 zam yapılması önerisi oy çokluğuyla kabul edildi.

Temmuz ayından itibaren İzmir'deki su faturalarına Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) oranında zammın yanı sıra Mecliste kabul edilen yüzde 15'lik zam da yansıyacak.

 İzmir de suya yüzde 15 zam yapıldı! Zamlı tarifenin ne zaman yürürlüğe gireceği belli oldu

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön