15 / 05 / 2024

iztuzu kumsalı caretta caretta hastanesi

iztuzu kumsalı caretta caretta hastanesi

İztuzu Kumsalını Kurtarma Platformu üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Deniz Kaplumbağaları Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğinde, İztuzu kumsalında yapılması planlanan caretta caretta hastanesine tepki amacıyla eylem yaptı...

Mistral GYO Kumsal Boyalık lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kumsal Boyalık projesinde satışlar başladı. Peki Kumsal Boyalık'ta konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili merak edilenler... 

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Le Chic Bodrum misafirlerini bekliyor!

Bodrum'un en güzel koyu Asarlık mevkiinde denize sıfır konumu, eşsiz manzarası, sahili ve doğal kumsalıyla Le Chic Bodrum yaz sezonunda misafirlerine eşsiz yaşam sunuyor.

Caretta Metal İnşaat Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caretta Metal İnşaat Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yıldırım tarafından kuruldu.

Kumsal Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kumsal Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kızıldağ tarafından kuruldu.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Salda Gölü'nün taşınan kumları eski yerine alınıyor!

Burdur Yeşilova'da beyaz kumsalı ve turkuaz rengi suyuyla "Türkiye'nin Maldivleri" olarak ünlenen Salda Gölü yakınında çevre düzenlemesi gerçekleştiren yüklenici firmanın alandan usulsüzce aldığı malzeme, hassas çalışmayla yerine bırakılıyor.

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Salda Gölü Tabiat Parkı alanı 570 dekara çıkarıldı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak bilinen Salda Gölü çevresinde bulunan Salda Gölü Tabiat Parkı alanının genişletildiği belirtildi.

Avcılar ve Küçükçekmece'de bulunan kumsal bölgeler doğal sit alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Avcılar ve Küçükçekmece için önemli bir karara imza attı. Kumsal bölgesi doğal sit ve nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi.

İztuzu’nun Muğla Çevre Vakfı'na verilmesi tepki çekti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devredilen İztuzu Plajı’nın, yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla Muğla Valiliği ortaklığındaki Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) şirketine verilmesi tepki çekti.

MIPIM 2019 12 Mart'ta kapılarını açacak!

Gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. İTO, bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu.

iztuzu kumsalı caretta caretta hastanesi Haberi

iztuzu kumsalı caretta caretta hastanesi


İztuzu Kumsalını Kurtarma Platformu (İKUP) üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Deniz Kaplumbağaları Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) işbirliğinde, İztuzu kumsalında yapılması planlanan caretta caretta hastanesine tepki amacıyla eylem yaptı.


İztuzu kumsalında toplanan İKUP üyeleri, destek veren bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar, "İztuzu'nda imara hayır", "İztuzu bizimdir bizim kalacak", "burada inşaat istemiyorum", "imar icat etme doğayı katletme" yazılı dövizler taşıdı.


İKUP Sözcüsü Murat Demirci gazetecilere yaptığı açıklamada, DEKAMER'in projesini desteklediklerini, fakat projenin İztuzu'nda uygulanmasından çekinceleri olduğunu söyledi.


Bilimsel amaçla da olsa kanun ve uluslararası sözleşmelerle koruma altına alınmış, nesli tehlike altında olan endemik türlerin doğal yaşam alanında kanuna aykırı olarak bir bina inşa edilmek istendiğini savunan Demirci, "Hepimizin kaygılandığı ve karşı çıktığı da budur. 20 binden fazla insan projenin İztuzu'na...