11 / 05 / 2024

İzzet Özilhan biyografi

İzzet Özilhan biyografi

1997 yılında 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet madalyası ile ödüllendirilen İzzet Özilhan, 23 Haziran 2014 tarihinde hayatını kaybetti. Peki, İzzet Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan kimdir, kaç yaşındadır?

Coco-cola Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan kaç yaşında? Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Yasemin Özilhan evinin alt katını spor salonuna dönüştürdü!

Eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna çevirdi.

Özilhan Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özilhan Turizm Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Tuncay Özilhan, Tülay Aksoy, Emine Özilhan ve Takip Altuğ Aksoy ortaklığında 25 milyon 495 bin 68 TL ile bugün kuruldu.

Yasemin Özilhan yeni açtığı restoranını denetledi!

Çeşme tatilinden dönen Yasemin Özilhan, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Atiye Sokak'ta yeni açtıkları restoranı denetleyen Özilhan, restoranın dolu olduğunu görünce sevindi.

Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan, Migros’un yönetim kurulu başkanı oldu. Peki, Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan, hangi sektörlerde hangi firmalar ile çalıştı? İşte İş adamı Tuncay Özilhan..

Yasemin Özilhan'ın çocuk mağazası 15 şubeye ulaştı!

Ekrandan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, kendini geliştirdi. Sosyetik güzelin, halkla ilişkiler ve tanıtımını yürütüp reyon düzeniyle bile ilgilendiği çocuk mağazası kısa sürede 15 şubeye ulaştı.

Tuncay Özilhan: İran'da yeni pazarlar bulunacaktır!

Rusya’nın ambargosuna karşı Türk özel sektörü sesini yükseltmeye başladı. Anadolu Grubu’nun Başkanı Tuncay Özilhan, “Başbakanımızın söylediği gibi yeni pazarlar bulunacaktır” ifadesini kullandı.

Tuncay Özilhan: Arazi ihalelerimiz tarafsız bir kurum tarafından yapılıyor!

Özilhan, "ihale internetten izlenebilecek şekilde canlı yayında yapılıyor. AND, ihalede farklı grupla yarışıp, en yüksek fiyatı vererek o araziyi almaya hak kazandı. İtibarımızı milyarlarca dolara değişmeyeceğimizi bilmenizi isterim. " dedi.

Safranbolu'ya saat kulesi görünümlü üst geçit yapılacak!

UNESCO Dünya Miras Listesi nde bulunan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yapılacak üst geçit, 3. Selim'in Sadrazamı İzzet Mehmet Paşa'nın 1797de ilçede yaptırdığı saat kulesinin görünümünde olacak.

AG Şişli Rezdans İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

AG Şişli Rezdans İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Servet Güvendik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Mecidiyeköy, İzzet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

İzzet Özilhan biyografi Haberi

İzzet Özilhan biyografi

İzzet Özilhan kimdir?

11 Mayıs 1920 tarihinde Kayseri’nin Develi ilçesinde dünyaya gelen Hacı İzzet Özilhan orta öğrenimi bitirdikten sonra, babasının yanında iş hayatına atıldı. 1937 yılında babasının yanında çalışarak başladığı ticaret hayatını, sonralarda İstanbul’a taşıdı. Ülkemizin önde gelen sanayicilerinden biri olan Hacı İzzet Özilhan, 1950 yılında, kendisi gibi genç bir işadamı olan Kamil Yazıcı ile ortak olarak ticaret ve sanayi şirketlerini kurmaya başladı.

1960’lı yılların sonunda holdingleşme aşamasına gelen gruba, Anadolu insanının girişim gücüne ve başarma azmine olan inancın bir ifadesi olarak Anadolu Grubu adı verildi 1979 yılında, ortağı Kamil Yazıcı ile birlikte kurdukları Anadolu eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı, ülkemize 50’nin üzerinde kalıcı eser kazandırdı.

Hacı İzzet Özilhan, 1997 yılında 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet madalyası ile ödüllendirildi.

Hacı...