23 / 07 / 2024

İzzet Yıldızhan evi

İzzet Yıldızhan evi

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

16 yıldır kentsel dönüşümle hak sahibi olduğu evin tapusunu alamadı! 

Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çekilişte evi bodrum katından çıkan Ankaralı Hüseyin Şeremet, 16 yıldır verilen sözün tutulmasını bekliyor.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

Ünlü yıldız Katie Price'in 'çöp evi' şaşırttı!

Katie Price'in çalışanlarından Charlie Farthing'in, ünlü yıldızın satın almak için milyonları saydı evini kötü kullandığını iddia etti...

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

İzzet Yıldızhan'ın Kıbrıs'taki otelinin temeli bitti!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta otel yatırımına soyundu. Yıldızhan, 300 yatak kapasiteli otelinin inşaatında incelemelerde bulundu.

İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Acarkent'teki evi!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’teki dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı. Ezgi Eyüboğlu, "Günlük hayatımda sade seçimler yaparım. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor" dedi.

Sir Williams Lyons'un evi 30 yıldır boş!

Jaguar arabalarının kurucularından Sir Williams Lyons evi yaklaşık 30 yıldır boş bir şekilde duruyor. İşte o evden görüntüler...

İzzet Yıldızhan evi Haberi

İzzet Yıldızhan evi

Geçtiğimiz yıllarda ailesiyle birlikte İzmir’e taşınan İzzet Yıldızhan da geçtiğimiz gün yaşanan depreme yakalandı. Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; ünlü şarkıcı kendisinin ve ailesinin sağlık durumu ve evleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bayraklı’daki ofisinin hemen yanında bulunan binanın yıkılmasıyla panik yaşayan Yıldızhan, depremi derinden yaşadığını anlattı. Şarkıcı, o anları şu şekilde anlattı:

“Ben işlerimden dolayı otelimdeydim. Deprem sırasında insanın aklına tek gelen şey evlatları oluyor. O panik ve korkuyla çıkıp çocuklarımın yanına nasıl gittiğimi bir Allah bilir bir de ben. Çocuklarım hâlâ kendine gelemedi, herkes ağlıyor. Ofisimin yanındaki bina da yıkıldı. Tek duam kimsenin canına bir zarar gelmemesi.”

Yıkımın nedeni: Beton ve demir kalitesi!

İzmir'de 7 katlı binanın yıkılma anları...