18 / 07 / 2024

Jamal Salem A Alharthi

Jamal Salem A Alharthi

Nibras Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Jamal Salem A Alharthi tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu.

Roman, AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı!

Roman, Suudi Arabistan'da mücevher ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı. AL-Salem, bölge ülkelerinde beş yılda 12 mağaza açacak.

Nibras Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nibras Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Jamal Salem A Alharthi tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu.

Techno Build İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techno Build İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Anna, F. Salem Omar Salem, A. Tareq Suliman El Funas tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İzzet Çapa, Al Jamal'i Cafe Beyrouth adıyla açıyor!

Eğlence sektörünün dâhi çocuğu İzzet Çapa, mekanlarını her yıl değiştirmezse içi rahat etmiyor! İşte son örneği: Akaretler'deki Al Jamal'i, yarın 'Cafe Beyrouth' adıyla açmaya hazırlanıyor

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre için Al Jamal Cruise'yı kapattı!

Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan '12 Dev Adam'a hediye ettiği dairelerle gündeme gelen Ağaoğlu; sevgilisine rüya gibi bir gece yaşattı

İzzet Çapa, 'Al Jamal Cruise' açacak!

İzzet Çapa'nın sahibi olduğu gece hayatının en renkli mekanlarından biri olan Al Jamal, denize açıldı

Buddha Bar Al Jamal'ın şubesini Dubai'de açacak

Dubai'nin eğlence hayatına yön veren Buddha Bar, İstanbul'un gözde mekanlarından Al Jamal'ın şubesini Dubai'de açacak

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Jamal Salem A Alharthi Haberi

Jamal Salem A Alharthi


Nibras Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Jamal Salem A Alharthi tarafından kuruldu.


Nibras Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak,satmak, kiralamak  Otel, motel, kamping, pansiyon, tatilköyü, dinlenme evleri,  termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve...