06 / 05 / 2024

James Bond Kpalıçarşıda

James Bond Kpalıçarşıda

57 yıldır çivi çakılmayan dünyanın ilk alışveriş merkezi Kapalıçarşı’ya restorasyon çalışması yapılacak. Çarşıdaki 3600 dükkân ve 38 han restore edilecek. Çalışmalara çatıdan başlanacak

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

Hatay Samandağ'daki çarşı da rezerv alan oldu: Yasa çıkmadan yapıldı iddiası!

Hatay Samandağ'da çarşı alanının büyük bir kısmının, yeni yasa çıkmadan rezerv alan ilan edildiği iddiası gündeme geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL?

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1924 dolardan işlem görüyor. Peki Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL? 5 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 6 Haziran 2023 Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar merak ediliyor. 6 Haziran Salı günü altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

James Bond Kpalıçarşıda Haberi

James Bond Kpalıçarşıda

Dünyanın ilk alışveriş merkezi Kapalıçarşı’da büyük restorasyon başlıyor. “Afet Yasası” kapsamında çarşıdaki 3 bin 600 dükkan ile çevresindeki 38 han restore edilecek. Çalışmalar kapsamında ilk olarak James Bond filmi çekimi sırasında sıkça gündeme gelen çarşının çatısı yenilenecek.


Kapsamlı bir onarım ve restorasyona ihtiyaç duyan Kapalıçarşı için iyi haber Fatih Belediyesi’nden geldi. Restorasyon projesinin tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Demir, bugün projenin detaylarını açıklayacak. Toplam 200 milyon lira maliyetle gerçekleştirilecek restorasyon, yaklaşık 3-4 yıl sürecek ve bu süreçte çarşının herhangi bir yeri kapatılmayacak. Restorasyon süresinde İlber Ortaylı, Sinan Genim, Betül Mardin gibi 18 önemli isim de danışma kurulunda yer alacak.


Yapıda değişiklik yok


Mimar Sinan Genim, 57 senedir küçük bakımlar dışında esaslı bir restore çalışması yapılmayan Kapalıçarşı’nın yenilenmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

“Yeni bir...