25 / 08 / 2024

James Drinkwater biyografisi

James Drinkwater biyografisi

James Drinkwater, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından... Peki James Drinkwater kimdir? İşte James Drinkwater'in biyografisi...

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yazgülü Ergün tarafından kuruldu.

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Mukesh Ambani, James Bond filmlerindeki evi 79 milyon dolara satın aldı!

Dünya çapında ün yapan James Bond’un iki filminde yer alan ve 79 milyon dolar bedelle yakın bir zaman önce Hintli milyarder Mukesh Ambani tarafından alınan konut, özellikleriyle göz kamaştırıyor. 

LeBron James efsanelerin yaşadığı malikaneyi satın aldı!

Basketbol sahalarının yıldızları arasında yer alan LeBron James, Hollywood'un "altın çağında" ardı ardına efsanelerin yaşadığı evi aldı.

James Dyson, 74 milyon dolara malikane aldı!

İngiliz ev aletleri üreticisi Dyson'un sahibi James Dyson 74 milyon dolara malikane satın aldı.

James Franco California'daki evini 949 bin dolara satıyor!

Ünlü oyuncu James Franco, California'nın Silver Lake bölgesindeki evini satışa çıkardı. Oyuncu, 775 bin dolara aldığı ev için 949 bin dolara istiyor.

Petra Stunt'tan James Stunt'a 341.1 milyon TL'lik ev davası!

Formula 1 başkanı ve CEO’su Bernie Ecclestone'un kızı Petra ve damadı James Stunt boşanma davası açtı. Petra, James'in Londra'daki 341.1 milyon TL'lik evi için dava açtı.

Mimar William James Smith eserlerini kitapta topladı!

İstanbul’daki pek çok tarihi binada imzası olan İngiliz mimar William James Smith, cam ve demiri uyumlu bir biçimde kullanarak Osmanlı topraklarında bir ilki başardı. Sultan Abdülmecid’in de takdirini kazanan mimarın eserleri bir kitapta toplandı.

James Hansen, deniz seviyesinde yükselmenin sonuçları konusunda uyardı!

Dünyanın en önemli klimatoloji (iklim bilimi) uzmanlarından James Hansen, küresel ısınmanın insanlık için "son derece tehlikeli" sonuçlara yol açabileceği uyarısında bulundu.

LeBron James, Miami'deki villasını satıyor!

Amerikalı profesyonel basketbol oyuncusu LeBron James, Miami'deki villasını 17 milyon dolara (yaklaşık 40 milyon TL) satışa çıkardı. LeBron James bu evi 9 milyon dolara almıştı.

James Drinkwater biyografisi Haberi

James Drinkwater biyografisi

James Drinkwater kimdir?


James Drinkwater, Dünya Yeşil Bina Konseyi'nin Avrupa Bölgesel Ağı'nın yetkili strateji danışmanı. Avrupa'da 30'dan fazla ulusal yeşil bina konseyine Avrupa yeşil bina yasaları ve politikaları konusunda danışmanlık yapıyor, avukatlık işlerini koordine ediyor ve Dünya Yeşil Bina Konseyi'nin küresel strateji çalışma kolunun işlerini yürütüyor. 


Cambridge Üniversitesi'nden bir master derecesi olan James'in kurumsal ve finansal hukuk konusunda bir profesyonel geçmişi var. 


Bugünkü pozisyonundan önce dünya çapında bir hukuk firması olan Linklaters LLP'nin Çevre ve İklim Değişikliği firmasının iştirakçısı olan James, bu esnada Birleşik Krallık ve Avrupa'daki dünya çapında çalışan şirketlere sürdürülebilir gayrimenkul kuralları ve politikaları, yenilenebilir enerji projeleri ve kimyasallar hakkındaki yönetmelikler üzerine danışmanlık hizmeti verme konusunda uzmanlaştı. James'in ayrıca RIBA'da, sürdürülebilir bina politikaları ve Avrupa Birliği kamu ihale reformu üzerine...