09 / 05 / 2024

japonya robot otel

japonya robot otel

Dünyanın ilk robot hoteli açıldı. Japonya’nın Nagazaki kentinde hizmete sunulan hotelde tüm işlemler robotlar tarafından yapılıyor.

Japonya'da suda yüzen otel odaları inşa edilecek!

Japonya'da bir eğlence parkı suda yüzen ve misafirleri her sabah farklı bir noktada uyandıracak kapsül otel odaları projesi başlatıyor.

Japon Okura'dan Kapadokya'ya 5 yıldızlı otel!

Japonya’nın otel devi Okura, Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü’ne, 5 yıldızlı otel yapıyor. Şirket, otele 15 milyon euro’nun üzerinde bir yatırım yapıldığını açıkladı.

Hilton Antakya Müze Otel'in açılışı ne zaman?

Japonya'dan Almanya'ya, İngiltere'den Dubai, İtalya ve ABD'ye kadar Dünya'nın birçok yerinde şimdiden ismi duyulan ama inşaat halindeki ender otellerden bir tanesi, Hilton Antakya Müze Otel.

İlk robot oteli Japonya'da hizmete girdi!

Japonya'da robotların islettiği "Hennna" (Tuhaf) adlı otel hizmete açıldı. Japonya'da robotlar tarafından işletilen otel hizmete girdi Personel gideri düşük olduğu için oda fiyatı da ucuz.

Dünyanın ilk robot oteli Japonya'da açıldı!

Dünyanın ilk robot hoteli açıldı. Japonya'nın Nagazaki şehrinde hizmete sunulan hotelde bütün işlemler robotlar tarafından yapılıyor.

Dünyanın ilk robot oteli Japonya'da açıldı!

Dünyanın ilk robot hoteli açıldı. Japonya’nın Nagazaki kentinde hizmete sunulan hotelde tüm işlemler robotlar tarafından yapılıyor.

Kapsül otel modası Çin'i de sardı!

Japonya'da başlayan kapsül otel modası Çin'de de etkili olmaya başladı. Çin'deki gençlerin ilgi oldağı haline gelen kapsül otellerde LDV TV ve kablosuz internet bulunuyor...

Japonlar, Shimukappu'da buz otel açtı!

Teknoloji devi Japonlar yine yaptı yapacağını... Japonya'nın Hokkaido adasındaki buz kasabası Shimukappu'da açılan otel, misafirlerini soğuk bir dünyaya çekiyor  

Japonya'daki buz otel, kapılarını misafirlerine açtı!

Japonya"nın Hokkaido adasındaki buz kasabası Shimukappu"da açılan otel, misafirlerini soğuk bir dünyaya çekiyor. Otel ziyaretçileri, tulum giyerek uyuyabiliyorlar

Fadıl Akgündüz, Caprice Otel'de ortağıyla mahkemelik

KAMUOYUNDA Jet Fadıl olarak tanınan (şirketi Jetpa Holding nedeniyle) Fadıl Akgündüz, Caprice Otel'de ortağıyla mahkemelik oldu

Adnan Kaşıkçı otel ve villardan oluşan proje yapacak

Yıllar sonra Türkiye'ye gelen ünlü işadamı, Leyla Umar'a "Bodrum'da otel ve villardan oluşan turizm projesi Türkiye için de bir fırsat" dedi

Mekke'de Ömer Dağı'nın yerine, 35 otel yapılacak

Mekke'de, yıkımına 5 yıl önce başlanan ve eskiden Hz. Ömer'in evinin de bulunduğu Ömer Dağı'nın yerine, gelecek 3 yıl içinde jet hızıyla 35 otel yapılacak

Babas Kaplıca Birliği Termal Otel yaptırıp kiraya verecek!

Babas Kaplıca Birliği Bolu'da 4 yıldızlı termal otel yaptırıp kiraya verecek

japonya robot otel Haberi

japonya robot otel

Hotel Henn-na tarafından sunulan projede amaç müşterilere daha hızlı ve ucuz hizmet sunmak. 




Henn-na hoteline giriş yaparken biri dinozor olan sizi üç robot karşılıyor. Hotele girişiniz, kimlik bilgileriniz ve rezervasyon işlemleriniz tamamen bu robotlar tarafından yapılıyor. 



Ardından robot bellboy tarafından çantanız teslim alınarak odanıza kadar eşlik ediliyor. Hoteldeki hizmetler bununla da sınırlı değil. Odanız sizi yüzünüzden tanıyor ve açılıyor. Oda daki tüm işlemlerde interaktif bir şekilde ayarlanmış. Yatağınıza uzandığınızda vereceğiniz talimatlara göre odanın ısısı, televizyon ayarları ve ışıklar açılıp kapanabiliyor. 



Odanızdaki banyonun suyunun ısısı bile robotun talimatı ile soğuk veya sıcak bir şekilde ayarlanabiliyor. Henn-na hotelinin bu girişimine çok sayıdaki kişinin yer ayırtarak böyle bir ilki yaşamaya çalıştığı belirtiliyor.