16 / 05 / 2024

Jardin Eden İzmir satış ofisi

Jardin Eden İzmir satış ofisi

İzmir Çeşme'ye bağlı Reisdere Mahallesi'nde inşa edilen Jardin Eden İzmir projesinde birinci etabın Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi hedefleniyor...

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için uygulamaya aldığı 546 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

İzmir'de kentsel dönüşüm için büyük adım!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir depreminde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi için Dünya Bankası'nda kredi çekimi için ortak hareket edeceklerini dile getirdi. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli 13 Mart'ta atılıyor!

Kentsel dönüşüm projeleriyle hem riskli konutlarda oturanların sağlıklı yapılarda oturmasını sağlayan hem de yaşanabilir kentsel alanlar inşa eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy’de 170 konut ve 20 iş yerini kapsayan 2. etap için temel atmaya hazırlanıyor.

Yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündeminde!

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de yıkılan binanın müteahhidinden şoke eden açıklama!

İzmir'i yıkan depremden sonra şoke eden bir paylaşım ortaya çıktı. Depremde iki bloğundan biri yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi Şerafettin Ağar, sosyal medya hesabından, "6.8 büyüklüğünde bir deprem İzmir'deki yapıların yarısını yıkıp geçer" ve "Mezarda oturuyoruz" demiş. 

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Çiğli Tramvayı ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çiğli Tramvayı yapım ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi.

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

İzmir’de yıkılan Ada ve Göl gazinolarına Valilik'ten inceleme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda gazinonun yıkımını gerçekleştirdi. Çevre Bakanlığı’ndan izin alınmadan yıkıldığını tespit eden İzmir Valiliği yıkımlarla ilgili ön inceleme başlattı.

Jardin Eden İzmir satış ofisi Haberi

Jardin Eden İzmir satış ofisi

Pana Yapı imzasını taşıyan Jardin Eden Çeşme projesi 124 bin metrekare alanda İzmir Çeşme'ye bağlı Reisdere Mahallesi'nde inşa ediliyor.


118 villa ve 6 konakta 60 rezidanstan meydana gelen Jardin Eden İzmir projesinde  3+1, 4+1 ve 6+1 daireler yer alıyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. 


Jardin Eden Çeşme projesi 150 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Birinci etabın Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi hedeflenen projede her villaya ait yüzme havuzu bulunuyor.


Çeşme Jardin Eden fiyatları 2017!

Jardin Eden Çeşme 2017 fiyat listesine göre daireler 1 milyon 820 bin TL'den başlayarak yukarı doğru çıkıyor.  Projede yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Proje lokasyon olarak Şifne Koyu’na yakın yerde, Ilıca Plajı’na 2 kilometre mesafede bulunuyor. 


Adres: 6001. Sk, Reisdere Mahallesi, 35930 Çeşme İzmir


Telefon:...