16 / 05 / 2024

Jatomi Fitness kapama

Jatomi Fitness kapama

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı.

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Yeni kapama döneminde coronavirüs kira sözleşmelerini nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz Yeni kapama döneminde coronavirüs kira sözleşmelerini nasıl etkileyecek sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte o yazı...

AVM'ler kira ve genel gider alabilmek için kapama kararını açıklamıyor mu?

BMD Başkanı Öncel, "En az 200 AVM, kilitli mağazalardan kira ve genel gider alabilmek için resmi kapama kararını açıklamıyor" dedi...

Konut kredisi erken kapama cezası ne kadar?

2013 Kasım'dan itibaren ilgili kanun kapsamında konut kredisi borcunu vadesinden önce ödemek isteyen tüketiciden erken kapama cezası talep ediliyor. Peki konut kredisi erken ödeme cezası ne kadar?

Konut kredisinde kapama tutarı nasıl belirlenir?

Konut kredisinin borcunuz devam ederken tapu üzerindeki ipoteği kredi anapara borcu ve erken ödeme cezası ile toplam kapama tutarını ödeyerek kaldırabilirsiniz.

Kadıköy Belediyesi fitness salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi 1. Bodrum katında bulunan Fitness Salonu, 5 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Emlak Konut 2017 borç kapama kampanyası!

Emlak Konut 2017 borç kapama kampanyası kapsamında yer alan 50 projede büyük indirim fırsatları sunuluyor. İşte o projeler...

TOKİ erken kapama kampanyası 2017!

TOKİ erken kapama kampanyası için başvuru alımı 29 Eylül'e kadar devam ediyor. TOKİ, peşin ödemede yüzde 20 indirim uyguluyor...

Halkbank'tan TOKİ'nin Kapama Kampanyası'na özel kredi!

Halkbank, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan "Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası"ndan yararlanmak isteyen müşterilerine özel kredi seçeneği sunacak.

5 soruda konut kredisi erken kapama cezası!

Konut kredisi kullanan kimi tüketiciler birkaç taksitini veya borcunun tamamını erken kapatmak isteyebiliyor. Peki, böyle bir durumda konut kredisi erken kapama cezası ödenir mi? İşte yanıtı..

Kavaklı Spor Merkezi'ne fitness salonu!

Açıldığı günden beri ilçedeki kadınların yoğun olarak kullandığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, şimdi de fitness bölümüyle üyelerine hizmete devam ediyor.

İhlas Marmara Evleri 2.Kısım'a fitness salonu geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi hizmet vermeye başladı. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içine fitness salonu da yapılıyor.

Hasan İpek: Jatomi’nin salonlarına talibiz!

Türkiye’de spor aletleri pazarının önde gelen oyuncularından Ağrılı işadamı Hasan İpek, Türkiye’den bir gecede kaçan Jatomi ile temaslara başladığını söyledi. İpek, “Jatomi’nin salonlarına talibiz." dedi.

Jatomi Fitness kapama Haberi

Jatomi Fitness kapama

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı. Şirketten, üyelerine yönelik resmi bir açıklama yapılmazken, çalışanlara yönelik 'iflas' açıklaması yapıldı. Bazı şubelerin kapısına ise, yurt dışındaki yetkililerin iletişim numaraları asıldı. 40 bini aşkın kişinin mağdur olduğu belirtilirken, geri ödemelerin nasıl yapılacağı ise belirsizliğini koruyor.


Jatomi Fitness'tan açıklama!



İstanbul'da büyük alışveriş merkezlerinde yer alan salonun bir anda kapılarını kilitlediği ve müşterilerine konuyla ilgili herhangi bir bilgi vermediği de ifade ediliyor.


"SALONU ÜZERİMİZE KAPATTILAR"

Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Jatomi üyelerinden biri, spor yaptıkları anda bir anda yetkililerin kendilerine gaz kaçağı var dendiğini, salonun bir anda kapatılmaya başlandığını söyledi.


Üye G.S, "Bize gaz kaçağı var derhal burayı boşaltın dendi. Biz de bir telaşla çıktık. Bir diğer...