03 / 05 / 2024

jatomi fitness

jatomi fitness

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı.

Jatomi Fitness'tan açıklama!

Jatomi Fitness Group İdari Direktörü iflası doğruladı ve salonun mağdurlarına bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiğini söyledi.. Salonun bir saat içinde tüm şubelerini kapattığı ve 40 bini aşkın üyeyi mağdur ettiği biliniyor.

Jatomi Fitness, Anadolu yakasındaki ilk kulübünü Akasya Acıbadem'de açtı!

Jatomi Fitness, Anadolu yakasındaki ilk kulübünü Akasya Acıbadem'de açtı. 4 bin metrekarelik alana yayılan kulüpte etrafı yeşil alan ile çevrili ve kumsal temasıyla tasarlanmış açık yüzme havuzu yer alıyor...

Yeni konut projeleri ile spor salonları dev bir sektör oldu!

Hürriyet Gazetesinden Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre; Son yıllarda yeni konut projeleri ve yabancı markaların pazara girmesiyle sayısı 1550’ye ulaşan spor salonları (Fitness Center) dev bir sektör yarattı.

Jatomi Türkiye'de 194 fitness merkezi daha açacak!

İngiliz Jatomi şirketinin Türkiye CEO'su Giles Dean, 5 yıl içinde şube sayılarını 200'e çıkarmayı hedeflediklerini ve bunun 150 milyon Euro'luk bir yatırım olduğunu belirtti...

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Kadıköy Belediyesi fitness salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi 1. Bodrum katında bulunan Fitness Salonu, 5 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Kavaklı Spor Merkezi'ne fitness salonu!

Açıldığı günden beri ilçedeki kadınların yoğun olarak kullandığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, şimdi de fitness bölümüyle üyelerine hizmete devam ediyor.

İhlas Marmara Evleri 2.Kısım'a fitness salonu geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi hizmet vermeye başladı. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içine fitness salonu da yapılıyor.

Hasan İpek: Jatomi’nin salonlarına talibiz!

Türkiye’de spor aletleri pazarının önde gelen oyuncularından Ağrılı işadamı Hasan İpek, Türkiye’den bir gecede kaçan Jatomi ile temaslara başladığını söyledi. İpek, “Jatomi’nin salonlarına talibiz." dedi.

Jatomi yüksek kira giderlerinden dolayı mı iflas etti?

Türkiye’de şok bir kararla şubelerini kapatan Jatomi Fitness’ın dört yıllık zararının 18 milyon Euro olduğu açıklandı. Trevor Brennan, Jatomi’nin yüksek kira giderlerinin sürdürülemez hale getirdiğini söyledi.

Jatomi Fitness mahkemeye iflas başvurusu yaptı!

Jatomi Fitness adına mahkemeye sunulan iflas başvurusu dosyasına ulaşıldı. Başvuruda, şirketin kurulduğu günden beri zarar ettiği belirtildi. 2011-15 dönemini kapsayan zarar 77 milyon TL olarak açıklandı.

Jatomi Fitness'tan açıklama!

Jatomi Fitness Group İdari Direktörü iflası doğruladı ve salonun mağdurlarına bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiğini söyledi.. Salonun bir saat içinde tüm şubelerini kapattığı ve 40 bini aşkın üyeyi mağdur ettiği biliniyor.

Jatomi Fitness iflas etti! Tüm salonlarını kapattı!

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı.

Mersin Spor Kompleksi fitness salonunun yüzde 90'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi içerisinde yapılan fitness salonu inşaatının yüzde 90’ının tamamlandığı bildirildi. Mersin İdmanyurdu sporcuları ve spor kulüplerine hizmet verecek olan salonun 2016 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Ağaoğlu MyClub’ta Fitness Festivali İstanbul MyFest başlıyor!

Ağaoğlu MyClub, 10-11 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin ilk fitness festivali olan ‘İstanbul MyFest’e ev sahipliği yapıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Fitness Salonu!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli atılan Fitness Salonu inşaatı devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi içerisinde 906 metrekarelik alana yapılan salonun yüzde 40’ı tamamlandı.

Ankara Score Fitness kapandı!

Ankara Dikmen Vadisi’nde büyükelçiler ve bürokratlar başta olmak üzere Ankara cemiyetinin tanınmış isimlerine fitness ve spa hizmeti veren Score Fitness ve Spa Ankara Şubesi kapatıldı.

jatomi fitness Haberi

jatomi fitness

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı. Şirketten, üyelerine yönelik resmi bir açıklama yapılmazken, çalışanlara yönelik 'iflas' açıklaması yapıldı. Bazı şubelerin kapısına ise, yurt dışındaki yetkililerin iletişim numaraları asıldı. 40 bini aşkın kişinin mağdur olduğu belirtilirken, geri ödemelerin nasıl yapılacağı ise belirsizliğini koruyor.


Jatomi Fitness'tan açıklama!



İstanbul'da büyük alışveriş merkezlerinde yer alan salonun bir anda kapılarını kilitlediği ve müşterilerine konuyla ilgili herhangi bir bilgi vermediği de ifade ediliyor.


"SALONU ÜZERİMİZE KAPATTILAR"

Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Jatomi üyelerinden biri, spor yaptıkları anda bir anda yetkililerin kendilerine gaz kaçağı var dendiğini, salonun bir anda kapatılmaya başlandığını söyledi.


Üye G.S, "Bize gaz kaçağı var derhal burayı boşaltın dendi. Biz de bir telaşla çıktık. Bir diğer...