06 / 05 / 2024

JCR Avrasya Derecelendirme

JCR Avrasya Derecelendirme

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi 8 Aralık 2020'ye kadar uzatıldı...

İş GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Notu'nun Revize Edilmesi hakkında açıklama yaptı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Notunun Revize Edilmesi hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizde yer alıyor...

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Halk GYO ve JCR Avrasya arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun adına kredi derecelendirme notu alınması amacıyla şirket ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasında bir yıl süreyle geçerli olmak üzere sözleşme imzalandı. 

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

Ata GYO ve JCR Eurasia Rating'in sözleşmesi iptal edildi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada JCR Eurasia Rating  arasında 17 Eylül 2015 tarihinde imzalanan kredi derecelendirme sözleşmesini iptal ettiğini açıkladı.

Özak GYO kredi derecelendirme notunu açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) JCR Eurasia Rating tarafından gerçekleştirilen kredi derecelendirme notunu açıkladı. 

İhlas Holding kurumsal yönetim derecelendirme sözleşme süresi uzatıldı!

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi 8 Aralık 2020'ye kadar uzatıldı...

Nef’e JCR’dan A+ not!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Nef’in kredi notunu en yüksek seviyeye çıkardı. Net, bu not artışı ile en yüksek notlu ve stabil görünümlü tek gayrimenkul şirketi oldu...

JCR Avrasya Derecelendirme ile Emay İnşaat'ın sözleşmesi iptal edildi!

JCR Eurasia Rating ile “Emay İnşaat Taahhüt San. Tic. A.Ş.” arasında 1 Aralık 2014 tarihi itibariyle imzalanan Kredi Derecelendirme sözleşmesi iptal edildi.

Özderici GYO kredi derecelendirme kuruluşunu seçti!

Özderici GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Özderici GYO, JCR Eurasia Rating ile kredi derecelendirme anlaşması imzalanmasına karar verdi.

Ata GYO 1 yıllık kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi ile 1 yıllık kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı.

Japon JCR'den Ağaoğlu'na yüksek not!

JAPON Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun inşaat firması Akdeniz inşaat'a "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu verdi.

JCR Akdeniz İnşaat firmasına yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

JCR Avrasya Derecelendirme Haberi

JCR Avrasya Derecelendirme

İhlas Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi uzatıldı. Sözleşme 8 Aralık 2018- 8 Aralık 2020 tarihleri arasında iki yıl geçerli olacak. 

İhlas Holding'in KAP açıklaması:
Şirketimiz ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki Kurumsal Yönetim Derecelendirme Sözleşmesinin süresi uzatılmış olup, 08.12.2018- 08.12.2020 tarihleri arasında iki yıl...