14 / 05 / 2024

jean reno reklam

jean reno reklam

Tarlabaşı 360 projesinin 'reklam yüzü' olduğu açıklanan Jean Reno projenin reklam kampanyasında yer almayı reddetti. BirGün'e konuşan Reno'nun menajeri Alexandra Schamis, "Herhangi bir anlaşma yapmamız sözkonusu değil...

Başkan Reklam Organizasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Reklam Organizasyon Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ramazan Subaşı, Mehmet Tahir Bulca tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu.

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Jean Claude Van Damme Büyükçekmece'de dev bir film platosu kuruyor!

Jean Claude Van Damme Büyükçekmece'de dev bir film platosu kuruyor. Ünlü Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme, Büyükçekmece'de kuracağı dev film platosundaki çalışmaları takip etmek üzere İstanbul'a geldi.

Jean-Louis Missika: Paris'te tarihi yapıya zarar verecek inşaatlara izin yok!

Paris Belediye Başkan Yardımcısı Jean-Louis Missika, Paris’te tarihî silüete zarar verebilecek inşaatlara izin vermediklerini söyledi. Missika, ''Şehrin tarihî silüetine zarar verebilecek inşaatlara sivil toplum kuruluşları müsaade etmezler'' dedi...

Proje365 Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje365 Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Reyhan Ekşi Aksu, Gül İrem Çubukcu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.

Jean-Louis Missika: Paris’te silüete zarar verecek inşaata STK’lar müsaade etmez!

Paris Belediye Başkan Yardımcısı Jean-Louis Missika, Paris’te tarihî silüete zarar verebilecek inşaatlara izin vermediklerini söyledi. Missika, ''Şehrin tarihî silüetine zarar verebilecek inşaatlara sivil toplum kuruluşları müsaade etmezler'' dedi.

Yazıcı Madencilik İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yazıcı Madencilik İnşaat Reklam Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Dilek Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde kuruldu.

Jean-Michel Wilmotte: Mutlu şehirler için saygılı ve sağduyulu bir mimari!

"Türk-Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu / VIVAPOLIS" öncesi DÜNYA'ya konuşan Fransız mimar Jean-Michel Wilmotte “Mutlu şehirler yaratmak için iki temel ilkeyi izlemek gerekiyor: Saygı ve sağduyu” diyor.

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Burcu Çil Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu.

DGZ Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

DGZ Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Yafi İnşaat ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yafi İnşaat ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Canhoroz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi'nde kuruldu.

Karan Metal Reklam Yapı Malzemeleri Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karan Metal Reklam Yapı Malzemeleri Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Kanık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

jean reno reklam Haberi

jean reno reklam


Tarlabaşı 360 projesinin 'reklam yüzü' olduğu açıklanan Jean Reno projenin reklam kampanyasında yer almayı reddetti. BirGün'e konuşan Reno'nun menajeri Alexandra Schamis, "Herhangi bir anlaşma yapmamız sözkonusu değil. Projeyi inceledik ve reddettik" dedi.


Tarlabaşı 360 projesinin reklam yüzü olacağı açıklanan Jean Reno, projenin reklamında oynamayı reddetti. Tarlabaşı'ndaki kentsel yenileme projesini yürüten Çalık Gayrimenkul tarafindan projenin reklamlarında oynayacağı açıklanan Fransız aktör Jean Reno'nun Çalık Gaynmenkul'e yanıtı olumsuz oldu. Basına açıklama yapan Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, Jean Reno ile projenin lansmamnda yer alması ve reklamlarında oynaması için anlaştıklarını duyurmuştu. Jean Reno'nun bağlı oldu ajans olan As Talents'ın kurucusu ve CEO'su, Reno'nun menajeri Alexandra Schamis, BirGün'e yaptığı açıklamada, Reno'nun projenin 'reklam yüzü' olmasının söz konusu olmadığım, proje için herhangi bir anlaşma...