28 / 04 / 2024

Jean Reno, Tarlabaşı 360 reklam kampanyasında yer almayı reddetti!

Jean Reno, Tarlabaşı 360 reklam kampanyasında yer almayı reddetti!

Tarlabaşı 360 projesinin 'reklam yüzü' olduğu açıklanan Jean Reno projenin reklam kampanyasında yer almayı reddetti. BirGün'e konuşan Reno'nun menajeri Alexandra Schamis, "Herhangi bir anlaşma yapmamız sözkonusu değil...




Tarlabaşı 360 projesinin 'reklam yüzü' olduğu açıklanan Jean Reno projenin reklam kampanyasında yer almayı reddetti. BirGün'e konuşan Reno'nun menajeri Alexandra Schamis, "Herhangi bir anlaşma yapmamız sözkonusu değil. Projeyi inceledik ve reddettik" dedi.


Tarlabaşı 360 projesinin reklam yüzü olacağı açıklanan Jean Reno, projenin reklamında oynamayı reddetti. Tarlabaşı'ndaki kentsel yenileme projesini yürüten Çalık Gayrimenkul tarafindan projenin reklamlarında oynayacağı açıklanan Fransız aktör Jean Reno'nun Çalık Gaynmenkul'e yanıtı olumsuz oldu. Basına açıklama yapan Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, Jean Reno ile projenin lansmamnda yer alması ve reklamlarında oynaması için anlaştıklarını duyurmuştu. Jean Reno'nun bağlı oldu ajans olan As Talents'ın kurucusu ve CEO'su, Reno'nun menajeri Alexandra Schamis, BirGün'e yaptığı açıklamada, Reno'nun projenin 'reklam yüzü' olmasının söz konusu olmadığım, proje için herhangi bir anlaşma yapılmadığını söyledi. 


'PROJEYİ İNCELEYİP REDDETTİK' 


Jean Reno'nun Tarlabaşı projesinin reklamında oynamasına yönelik Çalık Gaynmenkul tarafından yapılan açıklamalar hakkında görüştüğümüz Shamis, şunları söyledi: "Sizi temin ederim ki Jean Reno, bu proje için herhangi bir anlaşmaya kesinlikle gitmedi. Biz herhangi bir karar vermek için daha fazla bilgi istedik. Proje hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için projeyi kendimiz de araştırdık. Düşündük ve sonrasında reddetmeye karar verdik. Emin olabilirsiniz Jean Reno, projenin reklam yüzü olmayacak." BirGün'ün ulaşüğı Çalık Holding Gayrimenkul Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Ger ise "Jean Reno ile görüşmelerimiz henüz devam ediyor, kesinleşmiş bir durum yok. Çıkan bütün haberler basının yakışnrmasıdır." dedi. Ger'e neden hala görüşmelerin devam ettiğini bildiren bir tekzip yayınlamadıklarını sorduğumuzda ise "Anlaşmaya vardığımızı söylemedik. Yalanlamadık da, anlaşmaya varmak istiyoruz" dedi. 


HABERTÜRK'e açıklama yapan Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Feyzullah Yetgin, Jean Reno'nun Tarlabaşı 360 projesinin lansmanında yer alacağım ve reklamlannda oynayacağını açıklamışü. Yetgin, Reno'nun ile anlaşmaya vardıklarını söylemişti. Radikal gazetesine açıklama yapan Çalık Gaynmenkul Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Ger ise "Biz Jean Reno ile anlaşük, onu getireceğiz, reklamımızda oynayacak" diye konuşmuştu. 


Birgün Gazetesi 


Geri Dön