05 / 05 / 2024

Jeffrey Berns kripto para şehri

Jeffrey Berns kripto para şehri

Kripto para milyoneri ABD’li iş insanı Jeffrey Berns Nevada'da çölün ortasında kripto paranın geçerli olacağı bir şehir devleti kurmak için hazırlıklara başladı. Şehrin vatandaşları tüm işlerini dijital izleriyle gerçekleştirebilecek.

Bitcoin 10 bin dolara mı düşecek? Şok tahmin geldi!

Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin fiyatının 10 bin dolara düşmesinin kendisini şaşırtmayacağını dile getirdi.

Kripto parası olanlar dikkat! Uzman ismin tahmini korkuttu

Dünyadaki gelişmeler üzerine kripto para piyasasında gerileme sürüyor. Uzun süredir düşüşte olan kripto paralarla ilgili ABD merkezli yatırım şirketi Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach'tan dikkat çeken bir yorum geldi. Gundlach, Bitcoin'in 10 bin doların altına düşmesinin kendisini hiç şaşır

Kripto paralarda son durum ne?

Kripto paralarda hareketlilik devam ediyor. Son olarak piyasada en büyük hacme sahip olan Bitcoin  32 bin 400 dolara düşerken toplam piyasa hacmi de 1.49 trilyona indi.

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

Kripto para alacaklar dikkat! Bu 6 soru çok önemli!

Ünlü servet yöneticisi Rick Eling, kripto para piyasalarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Rick Eling, kripto para yatırımı yapacak olan herkes için tavsiyelerde bulundu.

Kripto savaşı çıktı!

Kripto para borsasını sarsan Elon Musk'a eleştiriler bitmiyor. Binance’nin patronu Zhao, Musk'a sert eleştirilerine devam ediyor.

ATM'den kripto para alım satımı için inceleme başladı!

Türkiye'de ATM'ler üzerinden kripto para alım ve satım işlemi yapılabiliyor. Merkez Bankası, söz konusu işlemler için inceleme başlattı. 

Kanada'da kripto para borsasının kurucusu öldü: 76 bin yatırımcı ortada kaldı!

Kanada'nın kripto para borsası QuadrigaCX'in kurucusu Gerald Cotten'ın ani bir şekilde vefat etti. Müşterileri öldüğüne inanmadıkları Cotten'ın mezarından çıkarılmasını istedi. Soruşturmaya FBI da katıldı.

Kripto paralarda FUD paniği!

Kripto paralarda son günlerde yaşanan düşüş yatırımcıları endişelendirdi. Borsada işlemler yapanlar FUD paniği yaşıyor. 

Kripto paralar nasıl düzenlenmeli?

Kripto paralar son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Ülkemizde de yaşanan vurgunlarla gündemde bomba etkisi yaratan Thodex vurgunu, kripto paralardaki düzenleme ihtiyacını yeniden gözler önüne serdi. Peki kripto paralar nasıl düzenlenmeli?

Kripto paralarda dolandırıcılık dava süreçleri!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Zafer İşeri bugünkü köşe yazısında kripto para ile dolandırıcılık suçlarını kaleme aldı. İşte İşeri'nin o yazısı...

Kripto paralarda son durum ne? 

Kripto para borsası son günlerde durgun seyrini korurken Binance Coin yüzde 13 değer kazandı.

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Ekonomistler kripto para piyasalarına ilişkin ne düşünüyor? Kripto paraların geleceği ne olacak? Kripto paralar değerlenecek mi? Tüm bu sorular yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte bu soruların yanıtları...

Jeffrey Berns kripto para şehri Haberi

Jeffrey Berns kripto para şehri

ABD’li milyoner Jeffrey Berns, kripto para Ethereum sayesinde servet sahibi olmuştu. Şirketi ‘Blockchains LLC’ aracılığıyla Nevada çölünde ‘Painted Rock Smart City’ isimli bir akıllı şehir inşa etmeyi planlıyor.

Posta'da yer alan habere göre; bugünün dünyasında günlük hayatta kripto paranın geçerli olmasını destekleyen bir yönetim sistemi mevcut değil. Berns de tamamen kripto paranın geçerli olacağı şehir devletiyle ‘daha iyi ve kolay bir yaşamın mümkün olduğunu’ kanıtlamayı planlıyor. 

Şehrin kendi adalet sistemi, vergilendirme ve altyapı sistemi de bulunacak. Berns, bu şehri geçen yıllarda 170 milyon dolara aldığı bir arazide konumlandıracak. 

Şehre 15 bin konut yapılacak ve şehrin nüfusu 75 yıl içinde katlanacak. Şehrin her bir vatandaşı tüm işlerini dijital izleriyle gerçekleştirecek. Banka hesapları, sağlık bilgileri dahil tüm kişisel verileri, ‘blokzincir’ olarak adlandırılan...