05 / 05 / 2024

Jennifer Aniston ve Justin Theroux Julia Roberts\'ın çiftlik evi

Jennifer Aniston ve Justin Theroux Julia Roberts\'ın çiftlik evi

Düğün törenleri için mekan arayışı içinde olan Jennifer Aniston ve Justin Theroux çifti Julia Roberts'ın New Mexico'daki çiftlik evinde evlenecekler

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Brad Pitt ve Jennifer Aniston Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Ünlü oyuncular Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2001-2004 yılları arasında yaşadıkları Beverly Hills’te bulunan malikanesini satışa çıkardı.

Jennifer Lopez New York’taki evini satıyor!

Amerikalı oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, dansçı ve yapımcı olarak tanınan Jennifer Lopez şu sıralar Alex Rodriguez'le olan birlikteliği ile gündemde. 

Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı!

Jennifer Aniston-Justin Theroux çifti, New York Greenwich Village’taki evlerinde bir süredir tadilat yaptırıyor. Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı.

Jennifer Miel: Tüm dünya 3. havalimanı projesini bekliyor!

ABD Türk İş Konseyi Başkanı Jennifer Miel, İstanbul’da inşa edilen 3. havalimanı projesini değerlendirdi. Jennifer Miel, projenin tüm dünyada yankı uyandırdığını ve heyecanla beklendiğini söyledi.

Begüm-Adnan Şen çifti Beverly Hills’ten ev aldı!

Begüm-Adnan Şen çifti, Jennifer Lopez ve Kris Jenner’in evlerinin bulunduğu Beverly Hills’ten ev aldı. Mart ayında taşınmayı planlayan çift Oğlu Süha Can’ın eğitimi için Los Angeles’ta yaşama kararı almıştı.

Ben Affleck ve Jennifer Garner Londra'ya taşınıyor!

Boşanmalarına karar vermelerine rağmen, hala aynı evde yaşayan Ben Affleck ve Jennifer Garner, şimdi de üç çocuklarıyla birlikte Londra'ya taşınıyor.

Ben Affleck ve Jennifer Garner Los Angeles'taki evleri boşlattılar!

10 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Ben Affleck ve Jennifer Garner artık tam olarak yolun sonuna geldi. Ünlü çiftin, ABD, California'daki Pacific Pelicades'te bulunan evlerinin önüne dün çok sayıda nakliye kamyonu park etti.

Jennifer Aniston ve Justin Theroux Julia Roberts\'ın çiftlik evi Haberi

Jennifer Aniston ve Justin Theroux Julia Roberts\'ın çiftlik evi
Julia Roberts'ın New Mexico'daki çiftlik evinde evlenmek istediklerini açıklayan Jennifer Aniston ve Justin Theroux çifti Julia Roberts'ı...