05 / 05 / 2024

Jennifer Lawrence nereden ev aldı

Jennifer Lawrence nereden ev aldı

İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor.24 yaşındaki oyuncu 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı...

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

Kabataş-Mahmutbey Metrosu nereden geçecek?

Mecidiyeköy-Mahmutbey bölümünün 2019'un son çeyreğinde, Kabataş-Mecidiyeköy bölümünün ise 2020'de açılacağı Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı nereden geçecek?

Konut rayiç bedeli nereden öğrenilir?

Pazar değeri olarak da bilinen konut rayiç bedeli nereden öğrenilebiliyor. İşte cevabı...

Jennifer Aydın ABD'deki malikanesinin kapılarını açtı!

Amerika’da oturan Türk asıllı Jennifer Aydın, 9 odalı 16 banyolu havuzlu, basketbol sahası olan malikanesinin kapılarını açtı. İşte o ev...

Emlak ve çöp vergisi ödemeleri nereden, nasıl yapılır?

1 Kasım itibari ile emlak ve çöp vergisinin 2. taksit dönemi başladı. Peki, emlak ve çöp vergisi ödemeleri nereden, nasıl yapılır?

Yapı kayıt belgesi nereden alınır?

İmar barışında e-devlet üzerinden başvurulabiliyor. Peki, başvuru onaylandıktan sonra yapı kayıt belgesi nereden alınır?

Yapı kayıt belgesini nereden alacağım?

İmar barışında başvurusu onaylananlar Yapı Kayıt Belgesini nereden alacak? Siz de "Yapı kayıt belgesini nereden alacağım?" diye soruyorsanız işte yanıtı..

İmar barışına nereden başvurulur? İşte adresler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, imar barışı için İstanbul'da 39 ayrı noktada hizmet vermeye başladı. Peki, imar barışına nereden başvurulacak? İşte imar barışı başvuru adresleri...

İstanbul'da imar barışına nereden başvurabilirsiniz?

İmar barışı başvuruları e-devlet kapısı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yetkilendirdiği kuruluşlardan yapılabiliyor. Peki, İstanbul'da imar barışına nereden başvurabilirsiniz?

İmar barışı (imar affı) başvuruları nereden, nasıl yapılacak?

13 milyon yapının imar ve ruhsat sıkıntısı imar barışı (imar affı) ile sona eriyor. Peki, imar barışı (imar affı) başvuruları nereden, nasıl yapılacak?

Çevre temizlik vergisi nereden ve nasıl ödenir?

1 Kasım itibari ile başlayan ve 30 Kasım'da sona erecek olan çevre temizlik vergisi nereden ve nasıl ödenir? Kimler vergi mükellefi olur?

Jennifer Lawrence nereden ev aldı Haberi

Jennifer Lawrence nereden ev aldı

Şu sıralar İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor. 24 yaşındaki oyuncunun, son olarak Los Angeles'ta 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev satın aldığı öğrenildi. Eskiden Jessica Simpson'a ait olan beş odalı ve havuzlu villayı alan Lawrence; Cameron Diaz ile Ashton Kutcher-Mila Kunis çiftine komşu...