08 / 05 / 2024

Jetpa Holding kurucusu kim

Jetpa Holding kurucusu kim

Avrupa’daki gurbetçilerden yaklaşık 650 milyon mark toplayan Fadıl Akgündüz’ün, Jetpa Holding’in içini boşalttığı ileri sürüldü. Devredilen şirkette Aydın Didim’deki Caprice Palas Otel de yer alıyor...

İnan Kıraç: Galatasaray gayrimenkullerini değerlendirmenin yolunu bulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Kıraça Holding kurucusu İnan Kıraç'ın Galasaray ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Galatasaray’ın tam 800 milyon doları var' başlıklı yazısı...

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Babacan Holding'in kurucusu Fehmi Babacan vefat etti!

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

E1 Holding İstanbul'da hizmet verecek!

Almanya Merkezli E1 Holding’in kurucusu, genç ve başarılı yönetim kurulu başkanı Muharrem Erdoğdu şirketlerinin en son halkasını İstanbul’da kurdu. E1 Uluslararası Gayrimenkul yatırım Hizmetleri A.Ş. adıyla hizmet verecek.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Maya Holding'in acı günü! İlyas Özsüer vefat etti!

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı İlyas Özsüer vefat etti. Yılsan Holding taziye ilanı yayınlattı. Özsüer, Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecek.

Esas Holding'den Balıkesir’e 100 milyon dolarlık AVM!

Pegasus Havayolları’nın kurucusu olan ve gayrimenkul yatırımlarına imza atan Esas Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Balıkesir’e 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi projesi yapacaklarını açıkladı.

Jetpa Holding kurucusu kim Haberi

Jetpa Holding kurucusu kim

Avrupa’daki gurbetçilerden yaklaşık 650 milyon mark toplayan Fadıl Akgündüz’ün, Jetpa Holding’in içini boşalttığı ileri sürüldü. Akgündüz’ün, sermaye artırımı yoluyla 600 milyon lira değerindeki mal varlıklarını ablası ve eniştesine 3 milyon liraya devrettiği ortaya çıktı. Devredilen şirkette Aydın Didim’deki Caprice Palas Otel de yer alıyor.


Jetpa Holding kurucusu Fadıl Akgündüz’ün, Jetpa’ya ait Aytepe Turizm şirketini değerinin çok altında devrederek holdingin içini boşalttığı ileri sürüldü. Yaklaşık 25 bin gurbetçiden 650 milyon Alman Markı toplayan Akgündüz’ün, bu paraları futbolcu transferleri, sponsorluk gibi işlerde tükettiği belirtiliyor. Akgündüz’ün ayrıca yüzde 98’i Jetpa Holding’e ait olan yaklaşık 600 milyon lira değerindeki Aytepe Turizm’i ev hanımı ablası Avniye Obut ve emekli memur eniştesi İbrahim Obut’un kurduğu Mai Turizm’e devrettiği ortaya çıktı. Akgündüz’ün, 135 bin lira sermayeli Aytepe...