28 / 04 / 2024

Jewelry Show ne zaman

Jewelry Show ne zaman

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ) tarafından hayata geçirilen İstanbul Vizyon Park projesi, 20-23 Mart tarihleri arasında CNR Expo’da 38.’si düzenlenecek İstanbul Jewelry Show’da yer alıyor.

Güldür Güldür Show'un bilet fiyatı ne kadar? İşte Güldür Güldür Show 26 Mart 2023 bilet fiyat listesi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölü çekimleri hız kesmeden devam ediyor.

Altın imalatın da rekor! Yıllık 40 tonun üzerinde

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Jewelry Show’a katılarak, "Şu anda 40 tonun üzerinde senelik altın imalatımız var. Yerin altından bunu çıkarıp değer şekli ile ekonomiye kazandırıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show'a katılıyor!

KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor.

CNR'daki İstanbul Jewelry Show'da tuvalet ve klima krizi!

Türkiye ve bölgenin en büyük mücevher fuarlarından biri olan İstanbul Jewelry Show önceki gün Yeşilköy CNR Fuar alanında başladı. Fuar için dünyanın dört bir yanından 400 müşteri Türkiye’ye geldi.

Saf altın 3. köprü minyatürü 39. İstanbul Jewelry Show'da sergilendi!

Altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, yarı değerli ve değerli taş, inci, gümüş,saat, kalıp, vitrin dekorasyon sektörlerinden 800'ün üzerinde yerli ve yabancı markaların ürün ve hizmetlerinin sergilendiği 39. İstanbul Jewelry Show CNR Expo'da açıldı.

İstanbul Vizyon Park Jewelry Show’da!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ) tarafından hayata geçirilen İstanbul Vizyon Park projesi, 20-23 Mart tarihleri arasında CNR Expo’da 38.’si düzenlenecek İstanbul Jewelry Show’da yer alıyor.

ASSOS, Jewelry Show'da mücevher tutkunlarıyla buluşuyor!

22- 25 Mart tarihleri arasında CNR Fuar Merkez'inde gerçekleşecek olan İstanbul Jewelry Show'da ASSOS zarafeti şıklığa dönüştüren eşsiz koleksiyonları ve aşkın sonsuzluğunu taşıyan ışıltılı tasarımları ile mücevher tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Donald Trump, Oprah Show için temizlik görevlisi oldu

Donald Trump, Oprah Show"un bu haftaki bölümünde imparatorluğunun her kademesindeki işlerin ne kadar ciddiye alındığını göstermek için kolları sıvıyarak sahip olduğu otellerden birinde kiralık hizmetli olarak görev yaptı

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Jewelry Show ne zaman Haberi

Jewelry Show ne zaman

Kuyum sektöründe faaliyet gösteren firmalara, Avrupa standartlarında hemen teslim ofis ve atölye seçenekleri sunan projede, sıfır peşinat, sıfır faiz ve 60 ay vadeli kampanya yer alıyor. 


Bugüne kadar 550 bin metrekarenin üzerinde alanı, yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırımı ile Kuyaş, bulunduğu bölgeyi finans merkezine dönüştüren Kuyumcukent, Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park projeleriyle yatırımlarını sürdürüyor. 38. İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı’na (İstanbul Jewelry Show) İstanbul Vizyon Park projesi ile katılan KUYAŞ, 3 gün boyunca devam edecek fuarda ofis, atölye ve dükkanları satışa sunuyor. 

Sınırlı sayıda ofis ve atölyelerin satışlarının devam ettiği İstanbul Vizyon Park’ta ofis, rezidans ve atölye blokları ile kuyumcuları hedeflediklerini ifade eden KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, “İlk projemiz olan İstanbul Vizyon Park ile...